Geslaagd cadeau

49-72van180producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

49-72van180producten

per pagina

Een dochter, vrouw of vriendin die geslaagd is? Of het nu is voor een rijbewijs, schoolexamen of mbo, hbo of wo studie, dit vreugdige moment verdient een mooi cadeau. Natuurlijk wil jij een mooi en waardevol geslaagd cadeau overhandigen. Of misschien ben jij zelf wel geslaagd en mag jij een mooi cadeau uitkiezen? Bij Zinzi weten we daar wel raad mee. Want wat is er mooier dan een sieraad te krijgen, waarbij je voor altijd wordt herinnerd aan het overwinnings moment? Maar ook aan de mensen die er voor je waren tijdens het harde werken en tijdens het succes. De mooiste sieraden cadeaus voor geslaagden shop je bij Zinzi!

Geslaagd cadeau? Geef sieraden!

Misschien vraag je je af, wat is nou een leuk cadeau voor iemand die geslaagd is? Het zal je wellicht niks verbazen dat we deze vraag beantwoorden met ‘sieraden’. Een sieraad draag je altijd bij je en vrijwel iedere vrouw wordt er blij van. Kies bijvoorbeeld voor een mooi dames horloge met een bijpassende zilveren armband. Of kies voor een stijlvolle ketting met een persoonlijke hanger. Ook oorbellen en armbandjes, zijn perfect als examen cadeau voor een vriendin of zus. Ben jij op zoek naar een waardevol cadeau? Neem dan een kijkje in gouden sieraden collectie. Hier vind je prachtige gouden sieraden die een bijzonder en waardevol geschenk zijn. Wat dacht je van een 14 karaat gouden ketting met bijpassende gouden hanger? Er is keuze genoeg uit de mooiste geslaagd sieraden. Ook voor de liefhebber van zilveren sieraden vind je in onze collectie volop keuze. Kies bijvoorbeeld voor tijdloze zilveren oorbellen met een bijpassende zilveren ring. De keuze is oneindig. Voor de ontvanger die graag een bedelarmband draagt is een nieuw bedeltje ook een uniek cadeau. Onze bedels en hangers zijn een leuk kleinigheidje voor als iemand geslaagd is voor zijn rijbewijs of opleiding. Zo ook onze aanschuifringen én zeker met onze actie, waarbij je bij aankoop van twee aanschuifringen één aanschuifring cadeau krijgt. Een geslaagd cadeau voor een beste vriendin? Dan zijn de Zinzi sieraden sets met bff armbandjes helemaal leuk. Bekijk ook eens onze cadeautips voor nog meer inspiratie voor het perfecte geslaagd cadeau!

Geslaagd cadeau voor vrouw, vriendin, zus of dochter van Zinzi

Bij Zinzi vind je de mooiste geslaagd cadeaus voor een vrouw. Wij zorgen voor de leukste sieraden, zodat jij makkelijk een geslaagd cadeau kan uitzoeken. Speciaal voor haar, omdat ze het verdient. Het perfecte geslaagd cadeau gevonden bij Zinzi? Wacht dan niet langer en bestel nog vandaag het perfecte sieraad cadeau in onze webshop. Bestellen is eenvoudig en snel. Net zoals de bezorging. Want natuurlijk wil jouw examencadeau snel in huis hebben. Ook leuk, onze Zinzi sieraden worden geleverd in een chique cadeauverpakking. En is de ontvanger toch niet helemaal blij met het cadeau? Retourneren of ruilen kan altijd binnen 60 dagen. En bestel jij last minute een geslaagd cadeau? Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Veel shopplezier!

Examen cadeaus voor geslaagden online bestellen

  • Verras haar met de mooiste sieraden cadeaus voor geslaagden
  • Snelle levering met PostNL en Trunkrs
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd
Back to top