Collecties

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welkom bij Zinzi, waar we trots zijn op onze diverse collecties die passen bij elke stijl en gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar tijdloze zilveren sieraden, opvallende gold plated stukken, of luxe Zinzi Gold met 14 karaat goud, we hebben alles om jouw stijl te verrijken.

Collecties in jouw favoriete edelmetaal

Onze zilveren sieraden collectie is een viering van elegantie en verfijning. Gemaakt van hoogwaardig sterling zilver, bieden deze stukken tijdloze schoonheid en duurzaamheid. Van klassieke ringen en armbanden tot trendy oorbellen en kettingen, onze zilveren sieraden collectie heeft voor elk wat wils. Voor diegenen die een vleugje luxe willen toevoegen aan hun look, bieden onze gold plated sieraden de perfecte oplossing. Met een laagje hoogwaardig goud over sterling zilver, stralen deze stukken glamour uit en voegen ze een subtiele glans toe aan elke outfit. Onze Zinzi Gold collectie is een eerbetoon aan verfijning en elegantie. Gemaakt van 14 karaat goud, bieden deze sieraden een tijdloze allure en een ongeëvenaarde luxe. Of je nu kiest voor een prachtige gouden ketting, een elegante gouden armband of een paar schitterende gouden oorbellen, onze Zinzi Gold collectie zal je look naar een hoger niveau tillen.

Speciale collecties

Als je op zoek bent naar iets unieks en persoonlijks, dan is onze Mart Visser collectie iets voor jou. Ontworpen in samenwerking met de beroemde Nederlandse modeontwerper Mart Visser, biedt deze collectie een mix van tijdloze elegantie en eigentijdse flair. Van statement kettingen tot verfijnde zilveren oorbellen, de Mart Visser collectie straalt luxe en stijl uit. Voor degenen die op zoek zijn naar een speciaal en betekenisvol geschenk, bieden onze collecties met geboortesteen sieraden een perfecte optie. Elke steen heeft zijn eigen unieke betekenis en symboliek, waardoor deze stukken een persoonlijk tintje toevoegen aan elke gelegenheid. Ten slotte bieden onze collecties met gegraveerde sieraden een manier om jouw persoonlijke stempel te drukken op je sieraden. Of je nu kiest voor een gegraveerde ring met een speciale boodschap of een ketting met een naam of datum, onze collectie gegraveerde sieraden biedt een unieke en persoonlijke manier om je stijl te laten zien.

Ontdek Zinzi collecties online of bij onze dealers

Bij Zinzi geloven we dat sieraden een verhaal vertellen en een uitdrukking zijn van jouw persoonlijkheid. Met onze diverse collecties willen we je inspireren om jouw eigen unieke stijl te omarmen en te vieren. Ontdek onze collecties vandaag nog in onze webshop of bij één van onze verkooppunten en laat jezelf stralen met Zinzi!

Back to top