Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Cadeaukaarten

Zinzi cadeaukaarten zijn dé cadeau’s voor jouw geliefden. Met een cadeaukaart van Zinzi geef je in principe alles wat Zinzi te bieden heeft. De gelukkige ontvanger kan zelf ook nog eens helemaal los gaan in ons assortiment. Eerst alles bekijken, omdoen, voelen, proberen, voordat ze een definitieve keuze gaat maken, waar jij aan hebt bijgedragen. Zo maak je iedere stijlvolle vriendin nóg een beetje stijlvoller. En reken maar dat ze blij zijn met zo’n geschenk, want hoe blij zou jij zijn met een Zinzi cadeaukaart?

Cadeaukaarten als het perfecte geschenk

De Zinzi cadeaukaarten zijn in te wisselen bij alle Zinzi dealers. En dat zijn er tegenwoordig meer dan vierhonderd, dus waar je ook woont, Zinzi is nooit ver weg. Er zijn wel een paar spelregels verbonden aan onze cadeaukaarten. De kaart moet eerst online even worden geactiveerd. Dan weten we allemaal zeker dat de kaart het doet en het afgesproken bedrag op de kaart staat. Dit budget kan niet in delen worden uitgegeven, maar het moet vast geen probleem zijn om de hele kaart in een keer te spenderen. En uiteraard, kan de kaart niet ingewisseld worden voor cash. Maar daar denkt waarschijnlijk toch niemand aan. Nu we de administratie hebben behandeld kunnen we weer verder met waar je hier voor kwam. De Zinzi cadeaukaart bestellen. Veel ‘geef plezier’.

Zinzi cadeaukaarten

Leuk dat je denkt aan het geven van een van de Zinzi cadeaukaarten. Zelf vinden we het ook een prachtig cadeau. Maar vergeet je jezelf niet? En je hoeft natuurlijk geen cadeaukaart voor jezelf te kopen (alhoewel dat best grappig is), maar je bent natuurlijk al op de juiste plek voor de mooiste sieraden. Neem zelf ook eens een kijkje bij bijvoorbeeld onze armbanden, ringen of horloges. Zeker weten dat je daar ook een cadeautje voor jezelf ziet. En dat verdien je. Helemaal als je al een ZInzi cadeaukaart gaat weggeven.

Cadeaukaarten online bestellen

  • Zinzi cadeaukaarten ter waarde van €50,-
  • Ook de mooiste sieraden bestel je online bij Zinzi
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Zinzi cadeaukaarten zijn de perfecte geschenken voor de stijlvolle vrouw
Back to top