Horlogebandjes leer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met horlogebandjes van leer kun je op een leuke, toegankelijke manier jouw horlogecollectie uitbreiden en vernieuwen. Want als je kiest voor een leren horlogebandje, dan kies je voor tijdloos en een lange levensduur. Door het hoge draagcomfort en het feit dat een leren horlogebandje zeer flexibel en sterk is, kun je er zo lang als je wilt van genieten. Door af en toe van horlogebandje te wisselen creëer je een gloednieuwe look zonder direct een nieuw horloge aan te moeten schaffen. En dat maakt het alleen maar leuker om jouw eigen horlogecollectie te blijven onderhouden. Want wat is er fijner dan jouw favoriete Zinzi horloge af en toe te kunnen veranderen of aan te passen, waardoor je nog heel lang plezier hebt van je horloge? Bijna niets natuurlijk! Onze horlogebandjes zijn eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem. Ontdek jouw favoriete leren horlogeband nu online!

Horlogebandjes van leer

Horlogebandjes combineren en afwisselen moet af en toe gedaan worden, want de leren band van het horloge kan nog wel eens slijten. Dan is het onnodig om gelijk een nieuw horloge aan te schaffen. En dat je dan ook nog eens even voor een andere kleur kan gaan, maakt het alleen maar mooier. Dus ben je op zoek naar een tijdloos horlogebandje en wil je nog langer van je Zinzi horloge kunnen genieten? Dan ben je op de pagina ‘leren horlogebandjes’ aan het juiste adres. Want wist je dat we bij Zinzi leren horlogebandjes in diverse kleuren hebben? Zo kun je eindeloos combineren! Of je nu een zilveren horloge of gouden horloge hebt, je kunt ze combineren met een leren horlogebandje. Heb je jouw nieuwe leren horlogebandje gevonden en wil je gelijk je stijl compleet maken? Neem dan eens een kijkje in onze collectie armbanden en ringen. Zo matcht jouw horlogebandje van leer stijlvol bij je andere sieraden. Dan weet je zeker dat jouw look helemaal af is! 

Leren horlogebandjes van Zinzi

Upgrade jij jouw Zinzi horloge met een nieuw horlogebandje in leer? Goede keuze. Of is een metalen horlogebandje meer jouw ding? Ontdek dan onze stalen horlogebandjes. Horlogebandjes zijn trouwens ook een goed cadeau als de ontvanger in bezit is van een Zinzi horloge. Oh, en bij Zinzi hoef je niet bang te zijn dat je de verkeerde kleur uitzoekt, want je kan altijd eenvoudig je aankoop ruilen of retourneren. Dus mocht je vriendin liever een andere kleur leren horlogebandje willen, dan kan ze bij ons eenvoudig ruilen. Makkelijk, fijn en zorgeloos winkelen. Precies zoals we dat allemaal graag willen! Bestel vandaag nog jouw leren horlogebandje in de webshop van Zinzi!

Horlogebandjes van leer van Zinzi online bestellen

  • Trendy horlogebandjes leer in allerlei kleuren
  • De meest stijlvolle leren horlogebanden speciaal voor jou
  • Snelle levering door onze partner PostNL
  • 60 dagen bedenktijd

Op zoek naar een nieuw horlogebandje voor jouw Zinzi horloge? Of misschien wil je gelijk een extra horlogebandje uitzoeken bij aankoop van een Zinzi horloge. Met horlogebanden kun je op een leuke, toegankelijke manier jouw horloge collectie uitbreiden en vernieuwen. Door het alleen maar aanpassen of veranderen van een horlogeband creëer je een gloednieuwe look zonder de investering van de aankoop van een nieuw horloge te hoeven maken. En dat maakt het alleen maar leuker om jouw horlogecollectie te blijven onderhouden. Want wat is er leuker dan jouw favoriete horloge af en toe te kunnen veranderen of aan te passen, waardoor je er nog heel lang van kunt genieten? Bijna niets, als je het ons vraagt en dus zorgen we al jaren voor de mooiste collecties horlogebanden. De Zinzi horlogebandjes zijn gemakkelijk te verwisselen door het handige schuifsysteem. Welk horlogebandje wordt jouw nieuwe favoriet?

Leren horlogebandje vervangen

Horlogebanden combineren en afwisselen is een belangrijk onderdeel, want de band kan nog wel eens slijten. Dan is het fijn dat je met een nieuw horlogebandje jouw hele horloge weer zo goed als nieuw kan laten lijken, in plaats van direct een heel nieuw horloge te moeten kopen. Natuurlijk kun je ook een extra horlogebandje kopen omdat je graag afwisselt. Bij Zinzi ben je dan aan het juiste adres. Kies je voor een horlogebandje in leer? Dan heb je de keuze uit allerlei kleurrijke lederen horlogebandjes. Van zomers blauw tot aan vrouwelijk roze, maar ook basic kleuren als zwart en bruin. Maak je look helemaal compleet door je leren horlogebandje te combineren met een bijpassende zilveren armband. Zo maak je gelijk een stijlvolle armparty. Neem op je gemak eens een kijkje of kijk voor wat overzicht direct aan de linkerkant van deze pagina waar je alle verschillende categorieën en mogelijkheden onder elkaar ziet opgesomd. En klik dan eens op dat wat jou interessant lijkt. Onze filters gaan direct aan de slag, zodat je uit alle horlogebanden heel snel jouw favoriet vindt.

Stalen horlogeband vervangen

Heb jij een stalen horloge van Zinzi en zoek je een nieuwe stalen horlogeband? Stalen horlogebandjes shop je natuurlijk ook in onze collectie. Heb jij een zwart horloge? Kies dan voor een zwart stalen horlogebandje of kies voor een zilverkleurig stalen horlogeband die perfect past bij een zilveren horloge. Dit geldt ook voor het goudkleurig stalen horlogebandje, die op haar beurt weer perfect past bij een gouden horloge. Zo heb jij weer een mooi horlogebandje dat weer tip top staat bij jouw stalen horloge.

Nieuwe horlogebandjes kopen bij Zinzi

Horlogebandjes zijn leuk en fijn voor je eigen collectie, maar ook als cadeau is een horlogebandje een erg goed presentje. De Zinzi horlogeband (18mm) past op de Zinzi Retro, Roman, Traveller, Square, Vintage en Glam horloges. (Het Lady model is 14mm breed, waardoor deze Zinzi horlogebanden niet op dit model passen) Je geeft jouw vriendin, moeder, buurvrouw of wie dan ook een toevoeging aan haar Zinzi horloge en wie is er nou niet blij met de mogelijkheid om de look van je horloge leuk te veranderen? En bij Zinzi hoef je niet bang te zijn dat je de verkeerde kleur geeft, want je krijgt altijd 60 dagen ruil- en retourgarantie. Dus mocht je moeder liever een andere kleur willen, dan kan ze gewoon ruilen. Makkelijk, fijn en voor jou zonder zorgen de mogelijkheid om één van onze horlogebanden cadeau te doen.

Online horlogebandjes bestellen bij Zinzi

  • Vernieuw jouw horloge met één van de Zinzi horlogebandjes
  • Gratis verzending van jouw nieuwe horlogebandje
  • Betalen doe je 100% veilig via bijvoorbeeld iDEAL of Betaal Achteraf
  • 60 dagen bedenktijd
Back to top