Zilveren kettingen

22-45van290producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

22-45van290producten

per pagina

De zilveren ketting is favoriet onder veel dames en wij begrijpen dat maar al te goed. Van zilveren kettingen kun je er namelijk nooit genoeg hebben. Wij zijn dol op zilver en kettingen en hebben daarom een grote collectie aan stijlvolle zilveren kettingen in allerlei soorten en maten. Bij Zinzi shop je de mooiste zilveren kettingen al vanaf €19,95. Of je nu op zoek bent naar een zilveren ketting met hanger of juist een zilveren ketting zonder hanger, je shopt het in onze collectie. Wacht niet langer en verwen jezelf met een nieuwe zilveren ketting van Zinzi of geef een zilveren ketting cadeau!

Zilveren ketting van sterling zilver

In onze collectie vind je schitterende kettingen van echt zilver. Als je op zoek bent naar tijdloze elegantie en duurzaamheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze zilveren kettingen zijn met zorg vervaardigd van hoogwaardig 925 sterling zilver en voorzien van extra rodiumlaag, waardoor ze een prachtige glans behouden en lang meegaan. Het gebruik van echt zilver in onze kettingen zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar zorgt er ook voor dat jij ontzettend lang plezier hebt van jouw ketting. Daarnaast is zilver een materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is. Wel raden we aan om jouw zilveren ketting af te doen voor het douchen, zwemmen of sporten, zodat jouw zilveren ketting niet verkleurt. Bekijk voor meer informatie ook onze tips over een zilveren ketting schoonmaken, zodat je nog langer plezier hebt van jouw zilveren ketting. Combineer jouw zilveren ketting met bijpassende sieraden, zoals zilveren armbanden, zilveren ringen en zilveren oorbellen voor een stijlvolle uitstraling. Ontdek alle zilveren dames kettingen online en vind jouw ultieme favoriet.

Zilveren ketting dames voor iedere stijl

In onze collectie vind je zilveren dames kettingen in allerlei variaties en afmetingen. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren dames ketting of juist een subtiele en verfijnde variant, bij Zinzi hebben we voor elk wat wils. Ontdek een scala aan kettingen, variërend van prachtige schakelkettingen, zoals de iconische jasseron ketting en trendy paperclip kettingen, tot robuuste gourmet kettingen in zilver voor een stoere look. Maar een schakelketting hoeft niet altijd groot en opvallend te zijn; in onze collectie vind je ook verfijnde kettingen met subtiele schakels, perfect vertegenwoordigd in onze collectie van minimalistische zilveren kettingen. Deze delicate kettingen zijn ideaal om gelaagd te dragen voor een eigentijdse uitstraling. Daarnaast bieden we ook zilveren kettingen voor speciale gelegenheden, zoals opvallende statement kettingen en schitterende kettingen met stenen. Denk aan een sprankelende zirkonia ketting of een klassieke parel ketting, evenals hangers met stenen die je ketting laten opvallen, perfect voor een feestelijke look. Natuurlijk kun je ook meerdere zilveren kettingen combineren voor een trendy uitstraling. Experimenteer bijvoorbeeld met een combinatie van een lange ketting en een korte ketting voor een speelse look. Bij Zinzi vind je zilveren kettingen in diverse lengtes, zoals een zilveren ketting van 50 cm en een zilveren ketting van 60 cm, waardoor je eenvoudig een gelaagd effect kunt creëren.

De perfecte zilveren ketting cadeau geven

Ben je op zoek naar een prachtige zilveren ketting om cadeau te doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vind je een uitgebreide selectie van opties voor het perfecte geschenk. Als je op zoek bent naar een persoonlijk sieraad, overweeg dan om een zilveren ketting te laten graveren met jouw initialen. Of kies voor een ketting met hangers en een bijpassende hanger. Maak de ketting extra persoonlijk door er een zilveren letterhanger aan toe te voegen, of kies voor een hanger met geboortesteen. Daarnaast zijn een hartjes ketting of een zilveren ketting met een slotje ook prachtige cadeau-opties. Heb je meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje bij onze top 10 zilveren kettingen of bekijk onze cadeautips. Ontdek onze collectie en vind de perfecte zilveren ketting!

Shop een zilveren ketting online bij Zinzi

Heb je je oog laten vallen op een prachtige zilveren damesketting van Zinzi? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete zilveren ketting of verras iemand met een cadeau uit onze webshop. Wij bieden gratis verzending en zorgen voor een snelle levering van jouw bestelling. Mocht je bij het uitpakken van je bestelling toch niet helemaal tevreden zijn, dan kun je deze binnen 60 dagen retourneren of ruilen. Naast onze uitgebreide collectie zilveren kettingen, vind je bij Zinzi ook prachtige gold plated kettingen en schitterende gouden kettingen. Verken onze volledige collectie en ontdek het edelmetaal dat het beste bij jou past.

Zilveren kettingen online bestellen bij Zinzi

  • Moderne en stoere zilveren kettingen voor dames
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd
  • Snel en makkelijk ruilen of retourneren

  

Back to top