Speciaal voor de stoere surfchick hebben we een collectie samengesteld, namelijk de Surf look. Met deze items ren je over het strand en glij je door de golven. De Surf look shoppen? Bekijk de collectie hier.

Voel jij je als een vis in het water of hou je het liever droog? Met hippe chokers en brede schakels is jouw Surf Look gegarandeerd een succes...en waterproof! Want onze sieraden zijn van écht zilver. Nu kun je dus met een gerust hart het water in.

Natuurlijk is het leuk om met sieraden te shinen op het strand, maar vergeet niet om sommige sieraden, zoals dit horloge, af te doen bij het zonnen. Zo krijg je ook geen tan lines! Het duurt namelijk best een tijdje voordat de huid, die onder het horloge heeft gezeten, is bijgekleurd.

Het Hang Loose teken (of Shaka sign) is afkomstig uit Hawaii en wordt vaak gebruikt onder surfers. Het betekent ‘alles is oké hier!’, zodat de ander relaxed kan zijn. Met deze sieraden geef je dit teken een extra relaxte uitstraling: …

Tips:
De zee kan ervoor zorgen dat je zilveren sieraden zwart worden. Dit is een natuurlijk proces en heet oxideren. Zit je de hele vakantie in zee, doe ze dan beter af. Toch eigenwijs? Dan zijn hier twee handige tips om je zilveren juwelen weer te laten blinken.

 • 1. Poets ze op met een keukenpapier en wat sigarettenas.
 • 2. Smeer ze in met tandpasta, wrijf met een droge doek en spoel ze grondig af.

(g)een kust te ver? Voor het Zinzi magazine interviewden we surfleraar Ron Meijer, waarin hij ons inside surf hotspots tips gaf. Benieuwd waar jij moet zijn om de beste golven te pakken? Haal dan nu het magazine bij jouw dichtstbijzijnde dealer!

Vind jouw dichtstbijzijnde Zinzi dealer hier.

‘Op de golven ben ik gelukkig’ Dolfijnen ‘surfen’ soms mee met Jalou Langeree als ze bij Kaapstad de golven berijdt. Deze zomer zal ze nauwelijks thuis zijn. De kampioen kitesurfer gaat van Zuid-Frankrijk naar Indonesië en Zuid-Afrika. In het Zinzi Magazine lees je meer over haar avonturen en hoe ze hier beland is.

Meer zien of wil je de surf sieraden collectie shoppen? Bekijk de collectie hier.

 • ZINZI zilveren oorknoppen glad staafje 12mm ZIO1384
  ZINZI zilveren oorknoppen glad staafje 12mm ZIO1384
  Bekijk >
   24,95
 • ZINZI zilveren ring staafje ZIR1446
  ZINZI zilveren ring staafje ZIR1446
  Bekijk >

  Normale prijs:  44,95

  Special Price  34,95

 • ZINZI zilveren jasseron armband met set ringetjes ZIA1503
  ZINZI zilveren jasseron armband met set ringetjes ZIA1503
  Bekijk >
   89,95
 • ZINZI zilveren collier 42cm ZIC1490
  ZINZI zilveren collier 42cm ZIC1490
  Bekijk >
   149,95