Gold, solid gold en dan 14 karaats wel te verstaan. Heb jij een enorme zwak voor goud? Wij van de redactie, nu dat de nieuwe Zinzi Gold collectie uit is, in ieder geval wel. De subtiele armbanden, kettingen, ringen zijn classy, stijlvol en vrouwelijk. Al hebberig? Wij begrijpen je. Goud straalt immers klasse uit. Het is natuurlijk wel een grotere investering dan bijvoorbeeld zilver. Maar goed, het is het ook waard. Want goud is namelijk altijd waardevol. Helemaal speciaal als je het van iemand krijgt, dat is toch wel een heel bijzonder cadeau? Een gouden ring is dan wel wat kostbaarder, je hebt er ongetwijfeld langer plezier van. De collectie bevat sieraden zonder teveel poespas waardoor het tijdloze exemplaren zijn. Handig voor als je jouw nieuwe gouden item vaak wilt dragen. Gegarandeerd makkelijk te combineren met de meeste outfits uit je garderobe. De nieuwe Zinzi Gold shoppen? Bekijk de collectie hier.

Alle Zinzi Gold sieraden worden mooi verpakt in een roze etui en luxe doosje. Naast dat het zo een cadeautje is om te krijgen is het ook handig om ze in te bewaren, blijven je goldies mooi wanneer je ze even niet draagt. Tip: Als je toch even je sieraad af moet doen, bijvoorbeeld als je naar het strand gaat, is het kleine etui gemakkelijk mee te nemen in je tas.

Gouden sieraden met een zacht roze outfit. We love it!

Lange colliers in minimalistische vormen met maximale waarde. ;)

Keuze stress!! Een glimmende dichte of subtiele open ronde vorm?

Tip: maak je gouden sieraad extra persoonlijk door er iets in te laten graveren. Zoals een mooie herinnering of liefdes verklaring. Graveren kun je vaak bij je dichtstbijzijnde dealer laten doen.

Meer zien of wil je de nieuwe Zinzi Gold shoppen? Bekijk de collectie hier.

Waarom jij voor goud gaat
 • ZINZI Gold 14 karaat gouden armband rond ZGA163
  ZINZI Gold 14 karaat gouden armband rond ZGA163
  Bekijk >
   139,95
 • ZINZI Gold 14 karaat gouden collier 45cm V-vorm ZGC165
  ZINZI Gold 14 karaat gouden collier 45cm V-vorm ZGC165
  Bekijk >
   199,95
 • ZINZI Gold 14 karaat gouden ring open rond ZGR173
  ZINZI Gold 14 karaat gouden ring open rond ZGR173
  Bekijk >
   99,95