Zilveren oorbellen

70-93van504producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

70-93van504producten

per pagina

Zilveren oorbellen vind je bij Zinzi in allerlei soorten. Wij zijn namelijk, net als jou, een liefhebber van zilveren oorbellen. Bij Zinzi shop je dan ook de mooiste en meest uitgebreide zilveren oorbellen collectie voor dames. Niets zo tijdloos als een paar stijlvolle oorbellen van prachtig zilver. Van zilveren oorringen tot kleine zilveren oorbellen en van lange oorhangers zilver tot aan zilveren oorknopjes. Net waar jij naar op zoek bent. Waar wacht je nog op? Ontdek onze zilveren oorbellen collectie nu online of ga langs bij één van onze Zinzi verkooppunten.

Oorbellen van sterling zilver

Onze zilveren oorbellen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver, 925 sterling zilver. De 925 staat voor 92,50% zilver. Dit percentage toont de hoeveelheid zilver aan dat verwerkt is in het sieraad. Bij Zinzi shop je dus echte zilveren oorbellen van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn onze zilveren oorbellen voorzien van een extra rodiumlaag. Dit zorgt ervoor dat jouw oorbellen extra lang mooi blijven. Net als jij met onze zilveren oorbellen! Bekijk ook onze tips voor het schoonmaken van zilveren oorbellen. Zo weet jij zeker dat je nog langer plezier hebt van jouw zilveren oorbellen. Naast zilveren oorbellen vind je in onze collectie ook gouden oorbellen en gold plated oorbellen, deze oorbellen zijn in de basis gemaakt van zilver en voorzien van een 14 karaat goud laagje.

Zilveren oorbellen dames

Dat zilveren oorbellen de favoriete oorbellen zijn van veel dames begrijpen wij maar al te goed. Oorbellen van zilver, zijn tijdloos en stijlvol en bieden kwaliteit en jarenlang draagplezier. Of je nu zilveren oorbellen zoekt voor naar je werk, voor een feestje óf om cadeau te geven, je vindt het perfecte paar in onze Zinzi collectie. En hoe, want de keuze is reuze. De zilveren dames oorbellen zijn er in verschillende varianten en stijlen. Van lange oorbellen tot aan aparte oorbellen van zilver. Trendy op dit moment zijn de oorringen. We zien ze in groot en klein. Of je nu voor grote oorringen of kleine oorringen kiest, een stijlvolle look creëer je binnen no time! Een andere trend, zijn de rechthoekige oorbellen en de ovale oorbellen in het zilver. Ook voor de liefhebber van statement oorbellen, vind je in onze collectie zilveren eyecatchers. Of kies voor schitterende oorbellen met steen, zoals prachtige zirkonia oorbellen van zilver. Maar ben jij meer een liefhebber van minimalistische oorbellen? Dan zijn onze subtiele oorstekers in het zilver de perfecte match. Kleine zilveren oorbellen zijn ook leuk als je meerdere gaatjes in je oor hebt. Combineer verschillende soorten zilveren oorbellen, zoals oorknopjes en ear cuffs om jouw earparty compleet te maken. In onze collectie vind je ook zilveren oorbellen in allerlei vormen, van sterren oorbellen en hartjes oorbellen tot zilveren oorbellen met een slotje, bloemetje of infinity teken. Perfect voor een trendy earparty. Daarnaast zien we dit seizoen gekleurde oorbellen, zoals groene oorbellen en blauwe oorbellen. Natuurlijk shop je ook de klassiekers bij Zinzi, zoals stijlvolle parel oorbellen en schakel oorbellen. Er is meer dan genoeg keuze uit de mooiste zilveren oorbellen. Ontdek jouw favoriete zilveren oorbellen bij Zinzi!.

Zilveren oorbellen cadeau geven

Bij Zinzi shop je de mooiste zilveren oorbellen om cadeau te geven. Kies bijvoorbeeld voor speciale geboortesteen oorbellen in zilver. Voor iedere maand is er een unieke geboortesteen. Perfect als cadeautje, maar natuurlijk ook om jezelf te verwennen. Ook onze zilveren oorbedels zijn een leuk cadeau in combinatie met een paar zilveren creolen. Met onze zilveren oorbedels kun je afwisselen, zolang je bijpassende oorringen erbij hebt. Of kies voor zilveren oorbellen in combinatie met een ander mooi sieraad, zoals een ketting, ring of armband. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze top 10 oorbellen en vind de perfecte zilveren oorbellen.

Shop zilveren oorbellen online bij Zinzi

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete zilveren oorbellen in onze webshop. Bestellen bij Zinzi is eenvoudig en snel. Wij vinden het belangrijk dat jij zorgeloos jouw nieuwe sieraden kan shoppen. Daarom bieden wij gratis verzending, de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden én 60 dagen bedenktijd op jouw bestelling. Is het sieraad dus toch niet naar wens? Dan retourneer of ruil je jouw artikel binnen 60 dagen. Wil jij jouw zilveren look helemaal compleet maken? Ontdek dan ook onze zilveren armbanden, zilveren ringen of zilveren kettingen. Maak jouw look compleet met de mooiste oorbellen en sieraden van Zinzi!

Vind jouw favoriete zilveren oorbellen bij Zinzi

  • Dames oorbellen van 925 sterling zilver
  • Echt zilveren oorbellen in allerlei soorten
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd

    

Back to top