Goudkleurige oorhangers

22-28van28producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

22-28van28producten

per pagina

Schitter met de stijlvolle goudkleurige oorhangers van Zinzi! Onze gold plated oorhangers zijn er om gezien mee te worden. De finishing touch van jouw outfit. In onze oorbellen collectie heb je dan ook de ruime keuze uit de mooiste goudkleurige oorhangers. De goudkleurige oorhangers zijn van een hoge kwaliteit en in de basis is het sieraad gemaakt van 925 sterling zilver, daaroverheen zit een 14 karaat goud laagje. Zo ontstaat er een prachtig gold plated sieraad, oftewel gold plated oorhangers. Bekijk de collectie en ontdek jouw favoriet!

Elke dag een feestje met goudkleurige oorhangers

Onze goudkleurige oorhangers zijn veel te leuk om alleen te dragen naar een feestje. Jij mag gezien worden met jouw Zinzi oorhangers! Draag goudkleurige oorhangers naar werk gestyled met een zwarte blazer of combineer schitterende gold plated oorhangers bij een avondjurkje. De keuze is helemaal aan jou. In onze collectie vind je verschillende soorten gold plated oorhangers. Van lange oorbellen hangers tot aan gold plated oorhangers met schakels. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn er om gezien te worden.

Gold plated oorhangers van Zinzi

Bij Zinzi shop je eenvoudig en snel de mooiste gold plated oorhangers. Of je nu jezelf verwent met een paar mooie goudkleurige oorhangers of ze cadeau doet, bij Zinzi wordt elke bestelling geleverd in een chique geschenkverpakking. Dat maakt het extra leuk om uit te pakken. Daarnaast krijg jij gratis verzending én zorgen we voor een snelle verzending jouw bestelling. Maak je look compleet en shop bijpassende gold plated sieraden, zoals een gold plated ketting, gold plated oorbellen of gold plated ring.

Goudkleurige oorhangers online bestellen

  • Goudkleurige hangers voor de stijlvolle vrouw
  • Gratis verzending
  • Makkelijk betalen met IDEAL of Betaal Achteraf
  • 60 dagen bedenktijd

  

Back to top