Zirkonia ringen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Iedereen kent wel de ring met zirkonia, een tijdloos sieraad dat bijzonder geliefd is onder dames van alle leeftijden. Op het eerste gezicht is een zirkonia ring nauwelijks te onderscheiden van een echte diamanten ring. Bij Zinzi worden onze ringen met zirkonia bovendien voorzien van een extra rodiumlaagje, waardoor ze langdurig blijven stralen, net als jij met onze prachtige collectie ringen! Of je nu de voorkeur geeft aan smalle zilveren ringen of aan bredere modellen, bij Zinzi vind je een uitgebreide selectie van ringen met zirkonia in verschillende stijlen en ontwerpen. Ontdek en shop nu jouw favoriete ring met zirkonia bij Zinzi!

Zirkonia ringen in zilver, gold plated en 14k goud

In onze uitgebreide collectie vind je zirkonia ringen vervaardigd van verschillende hoogwaardige edelmetalen. Of je nu de voorkeur geeft aan tijdloos zilveren ringen met zirkonia, de luxe uitstraling van 14 karaat gouden ringen met zirkonia verkiest, of de warme gloed van vergulde ringen met zirkonia zoekt, wij hebben het allemaal. Binnen deze diverse edelmetalen bieden wij een scala aan ringstijlen aan. Van verfijnde aanschuifringen met zirkonia tot indrukwekkende statement ringen van zilver. Voor een nog luxueuzere uitstraling raden we aan onze exclusieve Zinzi Gold collectie te verkennen, waar je prachtige gouden exemplaren met zirkonia kunt vinden. Deze zijn perfect voor liefhebbers van een klassieke gouden ring met net dat beetje extra flair. Onze zirkonia ringen worden met vakmanschap vervaardigd van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, waardoor je verzekerd bent van een schitterend sieraad dat je voor altijd zult koesteren!

Zirkonia ringen in elke stijl

Voor een uitgebreide keuze aan zirkonia ringen ben je bij Zinzi aan het juiste adres. Onze collectie biedt ringen met zirkonia in diverse stijlen, waaronder minimalistische ontwerpen, brede statement ringen en prachtige eyecatchers. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accent of een opvallend sieraad, er is voor elk wat wils. Onze zirkonia ringen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor er altijd een ring met zirkonia is die perfect bij jouw persoonlijke stijl past. Maak je ringparty compleet door een zirkonia ring te combineren met jouw favoriete ringen. Of je nu de voorkeur geeft aan zilveren of gouden ringen, onze collectie biedt diverse opties. Overweeg je om een ring met zirkonia cadeau te geven? Dan maak je een uitstekende keuze. Deze tijdloze ringen passen bij veel soorten sieraden en zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek exemplaar met één grotere steen of voor een romantische hartjes ring met zirkonia. Voor speciale momenten, zoals een verloving, hebben we ook prachtige verlovingsringen met een schitterende zirkonia steen. Bovendien zijn onze zirkonia ringen perfect te combineren met andere sieraden, zoals armbanden met zirkonia, kettingen met zirkonia en schitterende zirkonia oorbellen. Bij Zinzi vind je genoeg bijpassende sieraden om jouw look compleet te maken!

Zirkonia ringen eenvoudig online bestellen

Heb je je oog laten vallen op een ring met zirkonia? Natuurlijk wil je deze zo snel mogelijk om je vinger schuiven. Bestel daarom gemakkelijk en snel via onze Zinzi webshop. Bij ons heb je de keuze uit diverse veilige betaalmethoden en geniet je van gratis verzending op jouw bestelling. Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur? Dan heb je jouw ring met zirkonia morgen al in huis! En mocht de ring toch niet naar wens zijn, dan heb je maar liefst 60 dagen de tijd om het item te retourneren of te ruilen.

Ontdek zirkonia ringen bij Zinzi

  • Ringen met zirkonia in zilver, gold plated en 14k goud
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig retourneren of ruilen

   

Back to top