Schakelring

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De schakelring behoeft waarschijnlijk geen introductie. Een ring, gevormd door schakels. Waarmee natuurlijk niet alles is gezegd, want er zijn zo onwijs veel verschillende vormen en designs mogelijk dat we je vooral willen aanmoedigen om zelf te gaan kijken naar ons assortiment schakelringen. Een schakelring kan soms heel opvallend zijn, maar past vaak ook heel goed bij een outfit die heel clean is. Zo kun je met een enkel sieraad alle kanten op. Dat is de kracht van een schakelring. Neem dus snel een kijkje en kijk je ogen uit in het Zinzi schakelring assortiment

Schakelring in goud en zilver

Een zilveren schakelring vind je natuurlijk bij Zinzi. Maar wat dacht je van een gouden schakelring? Want ook deze schakelring vind je in onze ruime collectie. Een schakelring van goud past perfect bij andere gouden ringen of combineer deze met een bijpassende gouden armband. Voor de schakelring van zilver geldt dat deze stijlvol te combineren is met andere zilveren ringen of een zilveren armband. Waar de zilveren schakelring vervaardigd is van 925 sterling zilver, is de gouden schakelring gemaakt van 14 karaat goud. Twee edelmetalen van hoge kwaliteit, waardoor jij ontzettend lang plezier hebt van jouw mooie schakelring. Naast 14k goud en zilver, vind je in onze collectie ook gold plated ringen, welke in de basis gemaakt zijn van zilver met daaroverheen een 14k goud laagje. Welke edelmetaal jouw voorkeur ook heeft, wij hebben er een bijpassende ring met schakels bij. Ontdek de collectie en vind jouw persoonlijke favoriet!

Schakelringen in jouw stijl

De schakelring is hot op dit moment en daarom shop je bij Zinzi schakel ringen in allerlei soorten en maten. Houd jij van een opvallende statement ring? Dan is een grote chunky schakelring de perfecte keuze voor jou. Deze schakelring heeft en stoere uitstraling en past perfect bij een schakelarmband. Of misschien houd jij meer van een subtiele look? Ook dan vind je in onze collectie verfijnde schakelringen met een minimalistische uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een smalle aanschuifring met schakels, die je combineert met andere ringen voor een hippe ringparty. Of draag jouw schakelring met een klassieke ring met steen voor een vrouwelijke en stijlvolle uitstraling. Eigenlijk kun je met een schakelring alle kanten op. Dit tijdloze item is de perfecte aanvulling op iedere sieradenverzameling. Maak je look compleet met een schakelketting of schakel oorbellen. Verwen jezelf met de mooie schakel sieraden van Zinzi!

Shop een trendy schakel ring bij Zinzi

Schakelring online bestellen? Dat kan soms een beetje moeilijk en eng zijn. Bij Zinzi doen we er alles aan om het jou zo makkelijk en fijn mogelijk te maken. Zo hebben we een maattabel, om je perfecte maat ring te kunnen vinden. Maar we garanderen ook een snelle levering en zorgen ervoor dat jij alleen op een 100% veilige manier kunt betalen. Zodat je daar verder niet om hoeft na te denken. En mocht je na de bezorging toch niet helemaal tevreden zijn, is er niets aan de hand. Je krijgt bij ons altijd 60 dagen ruil- en retourgarantie, dus kun je altijd een gouden schakelring net even omruilen voor bijvoorbeeld een schakelring in het zilver.

Online een schakelring bestellen

  • Elegante schakelringen goud en zilver
  • Gratis verzending
  • Makkelijk en veilig betalen met IDEAL of betaal achteraf
  • 60 dagen ruil- en retourgarantie
Back to top