• De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel waarborg
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Zinzi in Breda

Breda en Zinzi passen net zo goed bij elkaar als Brabant en Carnaval. Ze weten in Breda maar al te goed hoe ze het gezellig moeten maken. En dat doen ze dan ook nog eens heel stijlvol, want een gevoel voor mode zie je overal op straat terug. Kan het dan nog beter? Gezellig én stijlvol, meer heb je eigenlijk niet nodig, toch? Dus als je zin hebt in een leuk dagje, kom dan eens naar Breda en bezoek eens van de Zinzi dealers in het Brabantse plaatsje.

Zinzi dealers in Breda, Noord-Brabant

Wil jij de mooiste Zinzi sieraden, zoals kettingen, armbanden en ringen in het echt bewonderen? Dan kan dat in Breda. Natuurlijk kan dat in andere steden ook, maar als je een dagje op stap bent in Breda weet je dat je niet ver hoeft te zoeken naar een Zinzi dealer. Dat geldt natuurlijk ook voor inwoners van Breda. Hoe fijn is het om in je eigen stad even een winkel in te kunnen lopen en een kleine modeshow te houden met de mooiste sieraden? Bezoek dus gerust eens een van de Zinzi dealers in Breda en sla je slag!

In Breda jouw favoriete Zinzi items kopen

Op zoek naar nieuwe sieraden? Dan ben je bij Zinzi aan het juiste adres. Welk adres maakt dan in principe niet uit, want of je nu ons online adres of de adressen van de Zinzi dealers bezoekt, jij vindt de mooiste Zinzi accessoires. Van kettingen in het goud tot ringen in het zilver en van rosé gouden armbanden tot parel oorbellen en horloges, we hebben het allemaal. Hieronder vind je een overzicht van alle Zinzi dealers in Breda, zodat jij er alleen nog maar heen hoeft te gaan. Veel plezier!

Bezoek de volgende Zinzi dealers in Breda

  • Van Gurp Juweliers
  • Juwelier Rijken
  • Brandfield Breda
Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00
Bellen

Via 010-2380803 kun je ons bereiken. We helpen je graag!

Mailen

Stuur een berichtje aan klantenservice@zinzi.nl en we staan voor je klaar.

WhatsApp

Een korte vraag? App ons op 06-45643645 en ontvang snel antwoord.

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via:
06-45643645Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00