• De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel waarborg
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Zinzi in Den Haag

In Den Haag ben je voor Zinzi sieraden in de juiste stad. Van Wassenaar tot Scheveningen en het centrum van Den Haag, overal zul je Zinzi dealers tegenkomen. En dat is natuurlijk zo fijn aan de stad achter de duinen. Je kunt een dagje naar het strand én eventjes shoppen. Of juist een dag shoppen en vervolgens nog even uitwaaien aan het strand. Maar wat jouw dagplanning ook is, je kunt altijd terecht bij de mooiste winkels voor jouw favoriete Zinzi sieraden. Ben je dus binnenkort op bezoek of ben je iedere dag in Den Haag en wil je weten waar je Zinzi dealers kunt vinden? Je hoeft niet ver te zoeken. Om het je nog makkelijker te maken hebben we hieronder alle Zinzi dealers in Den Haag nog even opgesomd.

Zinzi verkooppunten in Den Haag, Zuid-Holland

Geen stad zo divers als Den Haag en daar past een Zinzi collectie perfect bij. Van Hagenezen tot Hagenaars. Voor iedereen hebben we bij Zinzi sieraden die passen. Gouden ringen, zilveren armbanden, juwelen voor gala-avonden en sieraden voor relaxte stranddagen, Zinzi heeft het. En natuurlijk kun je dat online in onze webshop bestellen. Maar bezoek ook eens een van de Zinzi dealers. Kun je direct even passen en vergelijken. Kortom, heerlijk alles uitproberen. En wat ook handig is, als je online bestelt, kun je in een van de Haagse Zinzi dealers jouw bestelling afhalen. Kosteloos. Wacht dus niet langer en sla je Zinzi slag.

In Den Haag koop je de mooiste Zinzi sieraden

Op zoek naar kettingen, ringen of armbanden in Den Haag? Dan zijn de Zinzi dealers jouw beste vriend(in). De mooiste en beste juweliers van Den Haag helpen je maar al te graag met jouw zoektocht naar je favoriete Zinzi sieraden. Van een kleine ring voor zomaar tussendoor, tot een ketting voor een heel speciale gelegenheid, de Zinzi dealers ontvangen je met open armen. Bezoek snel eens een Haagse Zinzi dealer om dit te ervaren.

Bezoek de Zinzi dealers in Den Haag

  • Juwelier Langerak
  • Ciao Bella
  • Jewelzshop B.V.
  • Juwelier Vuyk
  • Juwelier Koelewijn
Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00
Bellen

Via 010-2380803 kun je ons bereiken. We helpen je graag!

Mailen

Stuur een berichtje aan klantenservice@zinzi.nl en we staan voor je klaar.

WhatsApp

Een korte vraag? App ons op 06-45643645 en ontvang snel antwoord.

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via:
06-45643645Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00