• De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel waarborg
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Zinzi in Enschede

Zinzi items vind je ook in Enschede bij de mooiste en beste juweliers van de stad en regio. In het oosten van ons land houden ze van mooie spullen, dus zijn we heel blij en zien we het als een heel mooi compliment dat Zinzi het erg goed doet in de regio. Zoals we blij zijn met iedere regio waarin Zinzi het goed doet. Want natuurlijk kun je online winkelen en op onze webshop jouw favoriete sieraden bestellen, maar soms wil je gewoon even een paar kettingen, ringen of armbanden naast elkaar houden. En vergelijken. In Enschede kan dat. Bij welke Zinzi dealers, vraag jij je af? Onderaan hebben we ze allemaal voor je opgesomd.

Zinzi dealers in Enschede, Overijssel

In Enschede kun je in het centrum bij maar liefst drie juweliers jouw favoriete Zinzi items vinden. En ook in de omgeving zijn Zinzi dealers goed vertegenwoordigd. In Glanerbrug, Hengelo en Haaksbergen zijn fantastische winkels waar ze met passie en trots de mooiste sieraden aanbieden. En dan kan Zinzi daar natuurlijk niet ontbreken. Neem gauw eens een kijkje en vind in Enschede jouw favoriete Zinzi sieraden bij jouw favoriete juweliers.

In Enschede vind je jouw favoriete Zinzi items

Dagje shoppen of even in dat leuke winkeltje kijken, hoe jouw dag er ook uitziet, in Enschede kun je altijd een leuk Zinzi item scoren. Al heel lang op zoek naar een bepaalde ketting? Of zie je net een leuk ringetje die heel goed bij je outfit past? De reden maakt niet uit. Voor Zinzi is altijd een plekje. En dat kan in Enschede bij deze Zinzi dealers. Ga eens langs en verras jezelf.

Bezoek in Enschede deze Zinzi dealers

  • Juwelier Gruyters
  • Juwelier Wissink
  • Juwelier Watch Me
Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00
Bellen

Via 010-2380803 kun je ons bereiken. We helpen je graag!

Mailen

Stuur een berichtje aan klantenservice@zinzi.nl en we staan voor je klaar.

WhatsApp

Een korte vraag? App ons op 06-45643645 en ontvang snel antwoord.

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via:
06-45643645Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00