• De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel waarborg
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Zinzi in Groningen

Er gaat niets boven Groningen. Maar misschien past er nog wel een Zinzi ketting bij. Of een paar mooie gouden oorbellen. Gelukkig kun je die in Groningen gewoon kopen, want er zijn maar liefst drie Zinzi dealers in het centrum van Groningen. Nog eens zo’n tien dealers in de omgeving en in de hele provincie is Zinzi goed vertegenwoordigd bij vijftien Zinzi dealers. Waar in het ‘Hoge Noorden’ je ook bent, Zinzi is altijd in de buurt om jou te voorzien van stijlvolle accessoires. Kom je gauw eens langs?

Zinzi dealers in Groningen, Groningen

In Groningen hebben ze wel kaas gegeten van stijl. Dat zie je aan de oude, historische binnenstad, maar ook aan de stijlvolle mensen op straat. En zeg je stijlvol, dan zeg je natuurlijk ook sieraden en accessoires. Van Zinzi! De mooiste armbanden, kettingen, horloges, oorbellen en andere items vind je bij Zinzi dealers in Groningen. En weet je wat ook heel fijn is. Stel dat het nu regent, kun je online jouw bestelling plaatsen en ophalen bij een van de Zinzi dealers. Zodat je daar bijvoorbeeld nog meer items kunt bekijken en passen. Zo combineer je het gemak van online en het fijne van offline met de Groningse Zinzi dealers.

In Groningen vind je jouw favoriete Zinzi dealers

Wist je dat je op al je Zinzi bestellingen altijd 14 dagen ruil- en retourgarantie hebt? En dat je bestellingen die online zijn geplaatst ook kunt retourneren bij Zinzi dealers? Hoef je het niet terug te sturen, maar kun je gewoon naar de winkel toe. En misschien zelfs direct iets nieuws uitzoeken. Dat kan trouwens niet alleen in Groningen, maar in het hele land. Ook dat is het fijne van Zinzi dealers.

Bezoek in Groningen de volgende Zinzi dealers

  • De Goudspecialist
  • Brandfield horloges & sieraden
  • J&B van Ark Juwelier
Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00
Bellen

Via 010-2380803 kun je ons bereiken. We helpen je graag!

Mailen

Stuur een berichtje aan klantenservice@zinzi.nl en we staan voor je klaar.

WhatsApp

Een korte vraag? App ons op 06-45643645 en ontvang snel antwoord.

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via:
06-45643645Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00