• De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel waarborg
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Zinzi Utrecht

In Utrecht, het hartje van ons land, vind je een mooie verzameling Zinzi dealers. Midden in het authentieke centrum kun je sowieso al terecht bij twee juweliers. En ook in de regio, zoals in Nieuwegein, Harmelen en Bunnik, is Zinzi goed vertegenwoordigd. We hebben onderaan deze pagina de winkels voor je opgesomd, inclusief linkje met meer informatie over de winkels. Het adres, de openingstijden, alles wat je wil weten om vandaag of morgen langs te gaan. Gun jezelf een leuke middag en bezoek een van de Zinzi dealers in Utrecht.

Zinzi dealers in Utrecht, Utrecht

Utrecht is een stad die eigenlijk alles heeft. Zinzi dealers, uiteraard, maar ook een bruisend studentenleven, een klassiek centrum, waarin hippe winkels heel mooi samengaan met grote warenhuizen en een nachtleven waar je u tegen zegt. Niet zo gek dus, dat we erg trots zijn om in deze prachtige stad goed te zijn vertegenwoordigd. En daar willen we jou een nog groter plezier mee doen. Want je kunt nu én online én in Utrecht jouw favoriete sieraden zoeken, vinden en aanschaffen. Kom je snel eens langs bij een van de Urechtse Zinzi dealers?

In Utrecht vind je jouw favoriete Zinzi dealers

Wat je in de online Zinzi shop vindt, kun je ook bij een Zinzi dealer in Utrecht vinden. En daar kun je het dan meteen even vasthouden en passen, zodat je een heel goed beeld hebt van het sieraad. Of de sieraden, natuurlijk, als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een paar ringen, armbanden, kettingen, horloges of oorbellen. Want het assortiment is offline, bijna net zo groot als online. En als je iets online hebt besteld, maar toch niet helemaal tevreden bent, kun je het bij een Zinzi dealer gewoon ruilen of retourneren. Binnen 30 dagen, zoals we dat ook in onze online shop hanteren. Maar denk je dat het nodig zal zijn met jouw nieuwe Zinzi sieraden?

Bezoek de volgende Utrechtse Zinzi dealers

  • Pracht.nl
  • Juwelier Damas
  • Meijst Juwelier Utrecht
  • Juwelier Goldpoint
  • Sluijsmans Juwelier en Atelier
Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00
Bellen

Via 010-2380803 kun je ons bereiken. We helpen je graag!

Mailen

Stuur een berichtje aan klantenservice@zinzi.nl en we staan voor je klaar.

WhatsApp

Een korte vraag? App ons op 06-45643645 en ontvang snel antwoord.

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via:
06-45643645Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00