Eau de parfum

4Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Speciale prijs 29,95 Normale prijs 39,95
  2. Speciale prijs 19,95 Normale prijs 29,95
  3. Speciale prijs 29,95 Normale prijs 39,95
  4. Speciale prijs 19,95 Normale prijs 29,95

4Producten

per pagina

Eau de parfum

Met onze eau de parfum ruik je zelfs als Zinzi. En nee, natuurlijk ruik je dan niet naar een metaal horlogebandje, maar naar de stijlvolle, elegante dame die je bent. Precies wat we uitstralen en de gedachte waarmee iedere collectie tot stand komt hebben we geprobeerd te vervormen in een luchtje. Zodat je de volledige Zinzi ervaring kan opdoen. Letterlijk. Want wat combineert nou beter bij een Zinzi armband dan het luchtje dat met dezelfde filosofie is ontworpen? Precies. Dus konden we niet langer wachten en zijn we gewoon aan de slag gegaan om dit missende onderdeel tot leven te wekken. Zoek je nog een eau de parfum? Dan moet je bij Zinzi zijn.

Eau de parfum van Zinzi

Het enige nadeel aan het internet is dat je (nog) geen eau de parfum kunt ruiken. Je kunt je neus wel tegen het beeldscherm drukken, maar dat gaat waarschijnlijk niet werken. Dus totdat we die technologie hebben raden we je aan om bij een van onze Zinzi dealers langs te gaan waar onze luchtjes kunt testen en het Zinzi gevoel niet alleen kunt zien, maar ook kunt ruiken. We hebben meer dan 400 dealers, dus je zal nooit lang hoeven te zoeken naar Zinzi eau de parfum bij jou in de buurt.

Zinzi eau de parfum

De eau de parfum van Zinzi komt in twee soorten. De eau de parfum ZINZI by ZINZI en ZINZI silver. Beiden passen perfect bij een stijlvolle vrouw, maar zijn toch net wat verschillend in sterkte en volume. Ben je al bekend met onze parfum? Dan kun je dat zonder zorgen online bestellen in de Zinzi store. We hebben 15, 30- en 50 milliliter en jouw bestelde eau de parfum komt altijd in een luxe geschenkverpakking. Leuk voor jezelf om te krijgen, maar met zo’n verpakking kun je de Zinzi eau de parfum ook direct aan iemand geven voor haar verjaardag of gewoon zomaar.

Online eau de parfum bestellen

  • Zinzi eau de parfum
  • Altijd verpakt in een luxe geschenkverpakking
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Loop ook eens binnen bij een van de Zinzi dealers
Back to top