Retourneren en Ruilen

Bent u niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Dat is geen enkel probleem. U heeft het recht om het artikel binnen 60 dagen ná ontvangst van uw bestelling te herroepen, oftewel de retour aan ons door te geven. Na deze 60 dagen heeft u nog 14 dagen het recht om de bestelling terug te sturen. 

Belangrijk

Retourneren naar ons kan alleen wanneer u de bestelling via ZINZI.nl of ZINZI.be heeft gedaan. U kunt het artikel dat u via onze webstore heeft besteld niet retourneren bij een Zinzi dealer. Het ZINZI artikel mag niet gedragen zijn. Alleen passen voor het beoordelen van de maat is toegestaan. Als het geretourneerde ZINZI artikel gebruikt of beschadigd is, behoudt ZINZI zich het recht voor om kosten voor de waardevermindering in rekening te brengen. Voor horloges geldt dat het horloge niet gedragen is en dat de band niet ingekort is.

Let op: gepersonaliseerde sieraden met gravure kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Ons advies is om uw retourzending te regelen via onze retourservice: https://zinzi.returnista.com

Gemakkelijk, zeker en tegen een lage prijs van €3,95! (vanuit België €4,95)

U kunt uw pakket bij u thuis laten ophalen of zelf wegbrengen: volg de stappen op https://zinzi.returnista.com

Wij vragen u om de volgende stappen voor het retourneren van uw artikel te volgen:

1. VERPAK HET ARTIKEL 
2. LATEN OPHALEN VAN JE PAKKET VOOR MAAR €3,95 
3. ZELF LIEVER JE RETOURPAKKET VERZENDEN?  
4. ONTVANGEN 
5. TERUGBETALING 

Ruilen

Wat u vooraf moet weten:
U kunt het artikel ruilen (voor een andere maat of kleur) tot 60 dagen ná ontvangst van uw bestelling, zodat u ruim op tijd uw cadeaus voor de feestdagen kunt bestellen.

Product van dezelfde waarde ruilen:
U kunt een product alleen ruilen voor een product van dezelfde waarde. Na ontvangst van uw geretourneerde artikel, zullen wij het nieuwe vervangende artikel opsturen. Noteer het artikelnummer van het gewenste artikel op het retour-formulier.

Product van andere waarde ruilen:
Als u het product wilt ruilen voor een product met een andere waarde, dan crediteren wij het bedrag en zult u het andere product opnieuw moeten bestellen. (Op onze webstore kunt u zien of het juiste artikel nog beschikbaar is.)

ALGEMENE RETOUR & RUILVOORWAARDEN 
VERSTUREN VAN EEN TE RUILEN ARTIKEL 
DEFECT OF VERKEERD ARTIKEL 
TERUGZENDEN VANUIT BELGIË 
Back to top