Goede doelen

Zinzi steunt Pink Ribbon - een label van KWF Kankerbestrijding

Zinzi draagt de borstkankerpatiënt een warm hart toe en is daarom al jaren een trouwe partner van Pink Ribbon. 

Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker en de borstkankerpatiënt die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Ze financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en de lange termijn effecten van borstkanker. Het hoofddoel van Pink Ribbon is het creëren van een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. En dat is hard nodig! In Nederland wordt 1 op de 7 vrouwen getroffen door deze ziekte. 

Zinzi steunt Pink Ribbon al sinds 2009. Dit doen wij door middel van een speciale Pink Ribbon collectie. Zinzi doneert met alle Zinzi dealers 10% van het aankoopbedrag van elk sieraad uit deze collectie aan Pink Ribbon. Koop het voor uzelf of voor een ander en laat daarmee zien dat u aandacht vraagt voor borstkanker.


 

In januari 2020 heeft Zinzi ook een mooie donatie gedaan aan CliniClowns. Dit jaar bestaat CliniClowns namelijk 25 jaar en dat verdient onze steun. CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. En dat is een groot goed.

Back to top