Zinzi in Groningen

Er gaat niets boven Groningen. Maar misschien past er nog wel een Zinzi ketting bij. Of een paar mooie gouden oorbellen. Gelukkig kun je die in Groningen gewoon kopen, want er zijn drie Zinzi dealers in het centrum van Groningen. Nog eens zo’n tien dealers in de omgeving en in de hele provincie is Zinzi goed vertegenwoordigd bij vijftien Zinzi dealers. Waar in het ‘Hoge Noorden’ je ook bent, Zinzi is altijd in de buurt om jou te voorzien van stijlvolle accessoires. Kom je gauw eens langs?

Zinzi dealers in Groningen, Groningen

In Groningen hebben ze wel kaas gegeten van stijl. Dat zie je aan de oude, historische binnenstad, maar ook aan de stijlvolle mensen op straat. En zeg je stijlvol, dan zeg je natuurlijk ook sieraden en accessoires. Van Zinzi! De mooiste armbanden, kettingen, horloges, oorbellen en andere items vind je bij Zinzi dealers in Groningen. Gemakkelijk bekijken en passen tegelijk!

In Groningen vind je jouw favoriete Zinzi dealers

Wist je dat je op al je Zinzi bestellingen altijd 14 dagen ruil- en retourgarantie hebt? Dus niet tevreden, geld terug. Toch liever persoonlijk advies en even passen, ga dan naar de Zinzi dealer toe. Dat kan trouwens niet alleen in Groningen, maar in het hele land. Ook dat is het fijne van Zinzi dealers.

Bezoek in Groningen de volgende Zinzi dealers

  • De Goudspecialist
  • Juwelier Kremer
  • Brandfield horloges & sieraden
  • J&B van Ark Juwelier
Back to top