Onze dealers zijn open! Ga langs bij de Zinzi dealer! Zo steunt u uw lokale winkel.

Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Maattabel

RINGEN 
Meet een bestaande ring
De eenvoudigste manier is om uw ringmaat te bepalen is door een goed passende ring op te meten. U kunt dit doen door met  een lineaal de binnendiameter van de ring te meten. Let op: een brede ring voelt wat strakker, zorg dus dat u een ring op meet die qua breedte overeen komt met de ring die u wilt bestellen.

U kunt de ring ook opmeten door deze handleiding te printen en de ring op het papier te plaatsen. (Belangrijk: uitprinten op 100% zonder verkleining)

Meet de omtrek van de vinger
Een andere manier om de ringmaat te bepalen is door uw vinger op te meten. Dit kan met een lint of koord. U kunt de omtrek van uw vinger ook opmeten door dit pdf document te printen en de papieren meter te gebruiken. (Belangrijk: uitprinten op 100% zonder verkleining)

Bekijk hier alle ringen

ARMBANDEN 
Het meten van uw armband maat gaat het gemakkelijkst met een meetlint of een touwtje dat u naast een liniaal legt. Meet de omtrek van uw pols direct onder het knobbeltje onder uw hand. Tel hier 2 centimeter bij op. Dit is uw armband maat. Als uw polsomtrek bijvoorbeeld 17 cm is, dan is uw armbandmaat 17 cm + 2 cm = 19 cm. De armband maat is ook afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, wanneer u het prettig vindt dat de armbanden wat strakker zitten, tel dan 1 cm tot 1,5 cm bij uw pols omtrek op. De meeste armbanden van Zinzi zijn ongeveer 19 cm lang. 

Bekijk hier alle armbanden

COLLIERS / KETTINGEN
De lengte van een collier wordt bepaald door persoonlijke smaak en stijl. Zinzi heeft colliers in verschillende lengten en kleuren. Alle Zinzi colliers zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra laag rodium voor een langdurige glans. Als u een ketting wilt die mooi aansluit rond de hals, dan is voor de meeste vrouwen tussen 43 en 45 cm een geschikte lengte. Heeft u liever een ketting die iets langer valt, dan zijn de lengten tussen 48 cm en 50 cm geschikt. De lengten 60 cm, 70 cm, 80 cm en 90 cm heeft Zinzi voor de langere halskettingen. Onderstaande afbeelding laat zien hoe de verschillende collierlengten vallen. Bekijk de afbeelding om  gemakkelijker uw juiste maat te vinden. 

Bekijk hier alle kettingen

Back to top