Zinzi in Amsterdam

Geen stad in Nederland is zo hip als Amsterdam. En dat is natuurlijk niet gek, want naast alle inwoners van onze hoofdstad, komen er iedere dag ook honderden, misschien wel duizenden toeristen. En hoe fijn is het dan dat je op verschillende plekken terecht kunt voor je benodigde portie Zinzi? Benieuwd welke Amsterdamse juweliers Zinzi verkopen? Bekijk dan de lijst.

Zinzi verkooppunten in Amsterdam, Noord-Holland

Zinzi en Amsterdam zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Niet alleen is de stad de ‘normale’ hoofdstad van ons land, het is ook wel de ‘shopping-hoofdstad’ te noemen. De grootste modeketens en de kleinste boetiekjes, je vindt ze allemaal in Amsterdam. Dus wat jouw stijl ook is of waar je ook naar op zoek bent, in Amsterdam zul je het vast en zeker vinden. En dan hoor je toch ook jouw favoriete sieraden te kunnen passen, vergelijken en uiteindelijk kopen? Daarom zijn we ontzettend blij met al onze Amsterdamse Zinzi dealers. Zodat jij een unieke shopervaring kunt beleven, iedere keer weer. Net nieuwe kleren gekocht? Dan kun je daar meteen de bijpassende ringen, armbanden en kettingen bij scoren. Wacht dus niet langer en bezoek de Zinzi dealers in Amsterdam.

In Amsterdam jouw favoriete Zinzi sieraden kopen

Je wil de mooiste kettingen, armbanden en ringen van Zinzi? Om maar een aantal van onze sieraden te noemen. En die wil je bekijken en passen in Amsterdam? Dan zijn er een aantal Zinzi dealers die de deur wagenwijd hebben openstaan voor jou. Of je nu een dagje op bezoek bent in de hoofdstad of geboren en getogen, je bent altijd in de buurt. Bekijk dus snel eens onze Zinzi collectie in levende lijve bij de Amsterdamse Zinzi dealers.

Dagje shoppen? Ga naar deze Amsterdamse Zinzi dealers

  • Juwelier Sialia
  • Juwelier Akkermans
  • Juwelier Abstrakt
Back to top