Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. - Lees Meer - Sluit Bericht

Zinzi Maastricht

In het gezellige, bourgondische én stijlvolle Maastricht mag Zinzi natuurlijk niet ontbreken in het straatbeeld. Maastricht heeft alles. De restaurants, de stijlvolle boetiekjes, de luxe warenhuizen en natuurlijk een stijlgevoel bij alle inwoners. En je kunt nu ook bij de beste juweliers naar binnen voor de mooiste sieraden van Zinzi. Ga eens langs, bekijk ons assortiment en sla je slag! Combineer het tijdens een vriendinnenweekend vol shop-plezier, heerlijk eten en avondjes uit. Of, als je in Maastricht woont, loop het centrum in en verras jezelf met een prachtig Zinzi cadeau.

Zinzi dealers in Maastricht, Limburg

Ga eens langs bij een Zinzi dealer in Maastricht. Daar liggen de mooiste en nieuwste sieraden van Zinzi voor jou klaar. Van armbanden in goud en zilver tot kettingen, oorbellen, horloges en veel meer. Alles wat je van ons gewend bent, vind je bij deze juweliers in de prachtige stad in Limburg. Zoals je ook online jouw favoriete sieraden kunt vinden, kan dat nu ook ‘in het echie’. Kom alleen of met vriendinnen en kies een leuk cadeau uit. Voor jezelf of die vriendinnen. De juweliers ontvangen je met open armen en helpen je met al je vragen. Zien we je snel bij een Zinzi dealer in Maastricht?

In Maastricht vind je jouw favoriete Zinzi dealers

Online bestellen en in een winkel ophalen? Dat kan bij de Maastricht Zinzi dealers, hoor. Zo kun je het beste van on- en offline combineren. En mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met je bestelling dan kun je direct in de winkel jouw bestelde sieraden ruilen. Of je geld ervoor terug krijgen. Scheelt je weer een tripje naar de brievenbus om jouw bestelling terug te sturen, nietwaar? Dat maakt het allemaal wat makkelijker én ook nog eens gezellig, want de Zinzi dealers zijn stuk voor stuk een heerlijke plekken om te bezoeken. Dat geldt niet alleen voor de Zinzi dealers in Maastricht, maar in heel Nederland.

Bezoek eens een van deze Zinzi dealers in Maastricht

  • Juwelier Ferrum Maastricht
  • Juwelier Jewels 4 You
  • Juwelier Servé Monfrance
  • Juwelier Riand
Back to top