Zinzi in Rotterdam

Zinzi sieraden vind je ook in Rotterdam. Uiteraard kun je online in onze Zinzi webshop al jouw favoriete sieraden bestellen. Maar ook in fysieke winkels in heel veel Nederlandse steden kun je lekker shoppen en Zinzi juwelen vinden. En natuurlijk ook in ‘onze’ stad, Rotterdam. De stad waar het Zinzi hoofdkantoor is en waar we iedere dag met veel plezier werken om de mooiste juwelen te ontwerpen. Mocht je niet uit Rotterdam komen, plan dan eens een gezellig dagje Rotterdam en neem gelijk een kijkje bij een van de Rotterdamse Zinzi dealers.

Zinzi verkooppunten in Rotterdam, Zuid-Holland

Van het bruisende centrum tot het luxe Hillegersberg en van Spangen tot ‘een bakkie doen op Zuid’, Rotterdam heeft het allemaal. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Maar uiteraard wel met stijl. Zoals alleen Rotterdammers dat kunnen. En wat zijn we dan ook trots dat je onze Zinzi sieraden kunt vinden bij de mooiste juweliers van Rotterdam. Of je nou een echte Rotterdammer(t) bent of een dagje op bezoek, bezoek snel eens een van de juweliers en laat je verbazen door al het moois dat zij te bieden hebben.

In Rotterdam de mooiste Zinzi sieraden kopen

Zinzi sieraden vind je in Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar armbanden, horloges, kettingen of andere juwelen, de Rotterdamse Zinzi dealers helpen je graag verder. Bijna alles wat je op onze webshop vindt, kun je ook bij de Rotterdamse juweliers vinden. En je kunt het dan ook nog eens direct in het echt bekijken en dragen. Zodat je meteen weet of je voor een gouden of een zilveren armband gaat. Snel naar een Rotterdamse Zinzi dealer dus!

Bezoek de volgende Zinzi dealers in Rotterdam

  • Juwelier Stijl by Amilcar Rotterdam-Centrum
  • Juwelier Born Rotterdam-Kleiwegkwartier
  • Juwelier Sativar Rotterdam-Overschie
  • Juwelier Hes Rotterdam-Zuid
  • Juwelier van Dam Rotterdam-Schiebroek
  • Juwelier Robert Den Haag Rotterdam-Ommoord
Back to top