Zinzi ambassadrices

ZINZI heeft al jaren drie prachtige ambassadrices: Lieke Martens, Kim Feenstra & Fatima Moreira de Melo.
Ook dit jaar pronken zij met ZINZI sieraden en horloges op grote billboards, in advertenties en magazines.
Lieke, Kim en Fatima zijn drie powervrouwen, waar ZINZI trots op is.

X KIM FEENSTRA

SHOP NU

X FATIMA MOREIRA DE MELO

SHOP NU

X LIEKE MARTENS

SHOP NU
  • KIM FEENSTRA
    Kim Feenstra werd bekend doordat ze in 2007 Holland’s Next Top Model won. Sindsdien heeft ze als model een enorm oeuvre opgebouwd. Geen wonder, Kim ziet er op elke fotoshoot namelijk heel anders uit. Of ze nu een spijkerbroek, een mantelpakje of een galajurk draagt, het supermodel is altijd adembenemend. Kim staat net als ZINZI voor fashion, schoonheid en glamour. Daarom poseert ze ook dit seizoen weer met de nieuwe collectie. 
  • FATIMA MOREIRA DE MELO
    Ook Fatima Moreira de Melo is een echte ZINZI vrouw. Slim, sportief, zelfbewust en een tikkeltje eigenwijs. Ze won Olympisch goud met het dames hockeyteam, is regelmatig te zien in televisieprogramma’s en is ook nog eens een gevreesde poker-babe! Fatima draagt het liefst sieraden waar ze lang plezier van heeft. Ze weet precies wat ze wil en combineert ZINZI sieraden altijd op haar eigen manier, afhankelijk van haar stemming en outfit. Fatima is verliefd geraakt op de ZINZI Gold collectie. Mooie fijne 14 karaat gouden sieraden, die subtiel door haar gedragen worden. Fatima: “Ik combineer graag verschillende gouden armbanden en kettingen. En ook leuk om een persoonlijke boodschap in een gouden plaatje te laten zetten!”
  • LIEKE MARTENS
    Het nieuwe gezicht van ZINZI is een echte voetbal-ster. Won met haar Nederlands voetbalteam het Europees kampioenschap, werd door de FIFA verkozen tot beste voetbalster van de wereld en werd vice-wereldkampioen met de Oranje-Leeuwinnen. Ze is een rolmodel voor heel veel jonge meiden. Ze is gek op shoppen en gaat graag even naar het strand in Barcelona. Lieke houdt ervan zich vrouwelijk te kleden, daar horen sieraden en een mooi ZINZI horloge ook bij. Leuk feitje: Lieke kocht al ZINZI sieraden, voordat ze bekend was:) ZINZI is heel blij, dat Lieke ambassadrice van ZINZI is geworden. Een hele mooie match voor jaren!
Back to top