• De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel waarborg
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Onze ambassadrices

Kim & Fatima met Zinzi
Zinzi heeft twee prachtige ambassadrices: Kim Feenstra & Fatima Moreira de Melo. Al jaren pronken zij met Zinzi sieraden en horloges op grote billboards, in advertenties en magazines. Ze doen dit met heel veel plezier, zoals u ook kunt zien aan de behind the scenes filmpjes van iedere fotoshoot. Londen, Parijs, Venetië, Monaco, Rotterdam, Valencia en als laatste in Marbella. En iedere keer was het weer een groot feest! Kim staat als Nederlands supermodel voor fashion, schoonheid en glamour. Fatima is als poker-babe en voormalig Olympisch goud winnares sportief, zelfbewust en een tikkeltje eigenwijs. Kim en Fatima zijn twee powervrouwen waar Zinzi trots op is.

Kim Feenstra
Kim Feenstra werd bekend doordat ze in 2007 Holland’s Next Top Model won. Sindsdien heeft ze als model een enorm oeuvre opgebouwd. Geen wonder, Kim ziet er op elke fotoshoot namelijk heel anders uit. Of ze nu een spijkerbroek, een mantelpakje of een galajurk draagt, het supermodel is altijd adembenemend. Kim staat net als Zinzi voor fashion, schoonheid en glamour. Daarom poseert ze ook dit seizoen weer met de nieuwe collectie. Bekijk de Zinzi magazines voor het inspirerende resultaat!

Fatima Moreira de Melo
Ook Fatima Moreira de Melo is een echte Zinzi vrouw. Slim, sportief, zelfbewust en een tikkeltje eigenwijs. Ze won Olympisch goud met het dames hockeyteam, is regelmatig te zien in televisieprogramma's en commercials en is ook nog eens een gevreesde poker-babe! Fatima draagt het liefst sieraden waar ze lang plezier van heeft. Ze weet precies wat ze wil en combineert Zinzi sieraden altijd op haar eigen manier, afhankelijk van haar stemming en outfit. Voor Zinzi ontwierp ze een prachtige collectie; Zinzi By Fatima. Een unieke collectie zilveren sieraden en tien betoverende charms. Fatima: "Charms zijn fashionable en ideaal om je eigen stijl mee te laten zien. Ik combineer verschillende armbanden en kettingen met mijn tien favoriete Charms. Iedere Charm heeft voor mij een persoonlijke betekenis. Draag Charms die passen bij je eigen look!"

Lieke Martens

Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00
Bellen

Via 010-2380803 kun je ons bereiken. We helpen je graag!

Mailen

Stuur een berichtje aan klantenservice@zinzi.nl en we staan voor je klaar.

WhatsApp

Een korte vraag? App ons op 06-45643645 en ontvang snel antwoord.

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via:
06-45643645Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 09:00 - 17:00