Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Bezorgen

Uw Zinzi aankoop is bij ons in goede handen. In een fraaie Zinzi verpakking wordt uw pakket door onze eigen Zinzi medewerksters ingepakt en verzonden. Kies bij het plaatsen van uw order in onze check-out uw bezorgingswijze (bij Zinzi verzenden wij uw pakket gratis binnen Nederland en België)

Bezorging bij u thuis met PostNL
Op werkdagen (ma-vrij) vóór 16 uur besteld, verzenden wij nog dezelfde dag uw bestelling via PostNL. De bezorger komt de volgende dag tussen 8.30 en 21.30 bij u langs. Als de kans aanwezig is dat u zelf niet thuis bent, kunt u in de check-out kiezen voor ‘Bezorging bij de buren’. Indien u niet thuis bent, wordt het pakket door PostNL afgeleverd bij uw buren of bij een PostNL-punt. De bezorger laat dan een briefje achter waarop u kunt zien waar het pakket is afgeleverd. U betaalt bij Zinzi geen verzendkosten. Wanneer de bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met een trackingsnummer, hiermee kunt u uw bestelling volgen.

Belangrijke mededeling van PostNL
Het is drukker dan normaal bij PostNL door de corona maatregelen en door de extra online bestellingen tijdens de corona crisis. Sommige pakketten zijn langer onderweg. We werken er hard aan alles zo snel mogelijk te bezorgen.

Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.*
Op maandag t/m donderdag voor 23.59 uur besteld, en uw order is boven de 35 euro, is morgen in huis (avondlevering) mogelijk via Trunkrs.* Belangrijk: kies voor de verzendwijze ‘avondlevering’ in de check-out. Het pakketje wordt door de chauffeur van Trunkrs altijd aan de deur afgeleverd. Zorg wel dat er iemand thuis is in de avond vanaf 17 uur. Bij niet thuis, wordt het pakket bij de buren afgeleverd. Deze avondbezorging is helaas niet mogelijk op de Waddeneilanden en in Belgie, kies dan altijd voor PostNL.

Tot 12.00 uur s’middags, same day delivery (bezorging op dezelfde dag)
Bent u een cadeau vergeten en heeft u geen tijd om langs de Zinzi dealer te gaan? Dan kunt u kiezen voor ‘Same day delivery’ in onze check-out. Deze optie is een extra service en de extra kosten bedragen €6,95. Het pakketje wordt in de avond op dezelfde dag door de chauffeur van Trunkrs altijd aan de deur afgeleverd. Zorg wel dat er iemand thuis is in de avond vanaf 17 uur. Bij niet thuis, wordt het pakket de volgende werkdag weer aangeboden. Deze ‘Same day delivery’ is helaas niet mogelijk op de Waddeneilanden en in Belgie, kies dan voor PostNL.

Vrijdag na 16 uur en/of in het weekend besteld, is dinsdag in huis.
Als u een bestelling plaatst op vrijdag na 16 uur of op zaterdag of op zondag, dan verzenden wij uw bestelling de maandag daarop.

 

BEZORGSCHEMA'S 
VERZENDKOSTEN 
BEZORGING BIJ EEN POSTNL AFHAALPUNT  
HET VOLGEN VAN JE BESTELLING, NADAT DEZE VERZONDEN IS 
OPMERKING OF VRAAG OVER DE BESTELLING 
BELANGRIJK OM TE WETEN 
Back to top