Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket door PostNL iets langer duren. Onze excuses.

Let op: I.v.m drukte bij PostNL kan je pakket iets langer onderweg zijn dan je van PostNL gewend bent. Onze excuses.

  • De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel waarborg
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Disclaimer

De website ZINZI.nl, de ZINZI nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van ZINZI. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ZINZI. (zoals onder andere afbeeldingen van producten, foto’s van modellen, logo’s en teksten)

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door ZINZI met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. ZINZI behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van ZINZI, welke geen eigendom zijn van ZINZI, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van ZINZI. ZINZI kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van kennelijke (type)fouten en kunnen tussentijds wijzigen. De vermelde prijzen zijn advies winkelverkoopprijzen en inclusief 21% BTW.

Niet alle producten zijn bij alle Zinzi dealers te verkrijgen.

Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 10:00 - 16:00
Mailen

Stuur een berichtje aan klantenservice@zinzi.nl en we staan voor je klaar.

WhatsApp

Een korte vraag? App ons op 06-45643645 en ontvang snel antwoord.

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via:
06-45643645Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 10:00 - 16:00