• De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel waarborg
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Zinzi is opgericht in 2003 en in 15 jaar uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe! Bij Zinzi vindt u de mooiste zilveren sieraden en meest stijlvolle horloges. Alle sieraden en horloges beginnen met een schets gemaakt door onze in-house Nederlandse designers. Een ontwerp wordt pas in productie genomen als we helemaal tevreden zijn.Zinzi heeft al jaren twee beste vriendinnen: Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo. De ambassadrices sieren bijna alle reclame-uitingen van Zinzi; bijvoorbeeld de grote billboards langs de snelweg, of advertenties in vooraanstaande bladen als Glamour en Linda! In deze webstore is Zinzi als officieel merk direct uw verkoper; Zinzi.nl is ónze webstore. Wij zijn gek op ons merk. Bij ons krijgt u daarom de service die u als Zinzi-fan mag verwachten. Het gehele Zinzi team staat voor u klaar! 

Zinzi.nl heeft de grootste collectie zilveren sieraden, direct uit voorraad leverbaar; meer dan 450 verschillende zilveren ringen, ruim 250 prachtige zilveren armbanden, kettingen, oorbellen, creoolhangers of hangers en een uitgebreide collectie van meer dan 200 bedels. Er is een Zinzi sieraad voor elke vrouw; of ze nu 15, 45 of 65 jaar is. Zinzi staat als Nederlands sieradenmerk bekend om haar betaalbare, draagbare, zilveren sieraden. Zinzi sieraden zijn van hoge kwaliteit en al verkrijgbaar vanaf €19,95! Ieder half jaar worden er ongeveer 100 nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Geschetst door onze Nederlandse designers en geïnspireerd op de laatste fashion trends.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Alle Zinzi sieraden gemaakt van sterling zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag. Hierdoor krijgen de sieraden een witgouden look en zijn ze extra beschermd. Ook het zilver verkleurt hierdoor niet. Bij de zilveren Zinzi sieraden met een rosé- of geelgouden vergulding is een laagje goud aangebracht op het zilver. Ieder Zinzi sieraad is dus geheel gemaakt van edelmetaal. Onze sieraden worden gemaakt in samenwerking met de beste producenten om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Zinzi is gevestigd in Rotterdam; een architectonische wereldstad en de 'mainport' van Europa. Wij werken hier met een ervaren, betrokken en enthousiast team aan het Zinzi succes en zijn verantwoordelijk voor de distributie binnen Nederland en de andere landen wereldwijd. Wij doen dit met heel veel liefde en passie.

Heeft u vragen of ideeën? Wij horen het graag. Want Zinzi is er voor jou.

ZINZI weetjes
Zinzi komt uit Nederland en ontwierp 14 jaar geleden haar eerste sieraad… the happiest day in our lives!
Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk, combineren en slim shoppen. Oftewel, betaalbare luxe.
Zinzi is een meisjesnaam uit Zuid-Afrika en betekent “Je ziet er mooi uit”. Wie wil dat nou niet?
Zinzi is een passende naam als je iedere dag wakker wordt met “zin in zilver”.
Zinzi heeft haar eigen Nederlandse designers. Logisch natuurlijk in het land van Dutch Design ;).
Zinzi houdt van accessoires! Niet alleen van zilveren sieraden maar ook van horloges, eau de parfum, nagellak, suitcases en nog veel meer!
Zinzi steunt jaarlijks Stichting Pink Ribbon met een donatie. Mooi zijn is belangrijk, maar sommige dingen zijn nóg belangrijker.
Zinzi is sponsor van trendy TV programma’s als Holland’s Next Top Model.
Zinzi heeft in samenwerking met het bekende TV programma “All You Need is Love” een collectie zilveren sieraden uitgebracht. Want als je verliefd bent, geef je Zinzi!
Zinzi heeft al jaren twee beste vriendinnen: Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo. We love them!
Zinzi heeft met de bekende Nederlandse ontwerper Mart Visser een collectie zilveren sieraden ontworpen. Dutch Design dus, met de herkenbare signature van Mart Visser. 

ZINZI design team
Zinzi heeft haar eigen Nederlandse designers. De ontwerpen voor nieuwe sieraden ontstaan op papier en worden later uitgewerkt in zilveren proefmodellen. De te gebruiken kleurstenen worden secuur uitgezocht en op elkaar afgestemd. Het designteam maakt alleen gebruik van hoogwaardige kleurstenen zoals zirconia en Swarovski crystal. De schitterende vormen, maten en het brede scala aan kleuren sluiten altijd aan bij de fashiontrend en het modeseizoen.

Uiteindelijk worden alleen de mooiste ontwerpen in productie genomen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Alle Zinzi sieraden worden gemaakt van sterling zilver (925) en zijn voorzien van een extra rodiumlaag. Afgelopen jaar is er ook een collectie sieraden ontworpen door Mart Visser, een bekende Nederlandse ontwerper. Binnen deze prettige samenwerking heeft de ontwerper zijn ontwerpkwaliteiten op het gebied van couture vlot vertaald naar de sieradenbranche. Mart Visser: ‘Deze eerste zilveren sieradenlijn ligt perfect op één lijn met mijn haute couture collecties door grafische vormen en krachtige silhouetten.’ Het spraakmakende oeuvre van de ontwerper wordt getypeerd door een jonge en moderne uitstraling, zo ook zijn sieradenlijn. 

Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 10:00 - 15:00
Mailen

Stuur een berichtje aan klantenservice@zinzi.nl en we staan voor je klaar.

WhatsApp

Een korte vraag? App ons op 06-45643645 en ontvang snel antwoord.

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via:
06-45643645Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 10:00 - 15:00