Pensioen

24-47van66producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

  1. ZINZI Classy horloge 34mm groene wijzerplaat goudkleurige stalen kast en bicolor band, datum ziw1035
    ZINZI Classy horloge 34mm groene wijzerplaat goudkleurige stalen kast en bicolor band, datum ziw1035
    139,00
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

Pagina

24-47van66producten

per pagina

Pensioen

De afsluiting van een werkzaam leven en de overgang naar het pensioen, is een belangrijk onderdeel waar iedereen uiteindelijk doorheen gaat. Bij zo’n grote afsluiting hoort een persoonlijk en duurzaam cadeau. Een sieraad is altijd een mooi aandenken aan een zeer speciale gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan je collega, die na jarenlange inzet het bedrijf gaat verlaten. Of aan je partner die klaar is om aan het pensioen te beginnen. Zo’n moment leg je vast met een pensioen sieraad van Zinzi. Er wordt tenslotte een nieuwe levensfase ingeluid.

Cadeau voor pensioen

Na jarenlang keihard gewerkt te hebben wordt het een keer tijd om van de rust te gaan genieten. Je gaat met pensioen. Een compleet nieuwe levensfase wordt ingeluid. Een periode die over het algemeen redelijk spannend is. De oude vertrouwde werkomgeving in ruilen voor een leven vol nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Om die overgang een stukje makkelijker te maken, is een mooi sieraad van Zinzi een zeer toepasselijk cadeau. Met een pensioen sieraad toen jij je trots en waardering aan een ander. Denk aan een mooi horloge, dat je altijd bij je meedraagt. Of een waardevol 14 karaat goud sieraad, zoals een gouden armband of gouden ketting. Ook vind je in onze collectie sieraden met gravure, waarbij je een armband, ketting of ring kunt graveren met initialen. Een aandenken dat altijd gedragen kan worden, en weer de herinnering opwekt aan de periode van het harde werken. Het leven dat is geweest en het leven dat nog moet komen. Een mooie balans voor een prettige toekomst.

Cadeaus van Zinzi

Iedereen heeft een eigen smaak. De een houdt van zilver, de ander van goud. De een van minimalistische sieraden, de ander van opvallende horloges. Bij Zinzi hebben we in onze uitgebreide collectie vele sieraden die passen bij iedere smaak en ieder cadeaumoment. Van allerlei soorten oorbellen tot zilveren ringen met 14k goud. Zodra jij weet welk sieraad het beste bij de ander past, kan je het gaan bestellen. En bestellen gaat bij Zinzi eenvoudig. Kies bij het afrekenen voor het toevoegen van een kaart om jouw bestelling nog persoonlijker te maken. In samenwerking met onze partner PostNL zorgen wij ervoor dat jouw aankoop zo snel mogelijk bij jou op de deurmat ligt. Haal vandaag nog een prachtig en uniek pensioen sieraad in huis en verras een ander.

Sieradencadeaus voor het pensioen

  • Verras vrienden of familieleden met een speciaal sieraad
  • Snelle levering door PostNL
  • Gratis verzending
Back to top