By Fatima

6Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6Producten

per pagina

By Fatima

By Fatima is de sieradencollectie ontworpen door Fatima Moreira de Melo. Onze trotse ambassadeur sinds jaar en dag, die niet alleen ieder seizoen onze collecties heel mooi kan presenteren op foto’s, maar ook zelf aan de slag wilde gaan. En met succes. De collectie bestaat volledig uit zilveren sieraden, waarin je de stijl van Fatima heel goed kunt zien. Een eigentijdse, moderne collectie vol met tijdloze items die jij nu kan dragen, maar over twintig jaar gerust aan je dochter, nichtje of iemand anders kunt geven. En dan nog steeds geldt als enorm stijlvol. Net als de ontwerpster van de items. By Fatima, een prachtige collectie, waar we heel trots op zijn.

By Fatima in zilver, roze, zwart en veel meer

De By Fatima collectie bestaat helemaal uit zilveren sieraden, waarin wel wordt gecombineerd met verschillende kleuren en wordt samengespeeld met andere materialen. Zoals bijvoorbeeld de gevlochten wikkelarmbanden, waarbij de sluiting van zilver is. Zo kun je roze, blauw of turquoise op een speelse manier combineren met zilver. Wat ook erg leuk is zijn de details op de bedels en charms, waarin Fatima de link legt met haar hockey carrière. Hockeysticks, rokjes en bijvoorbeeld shirts, in het zilver en roze ingekleurd. Sportief én stijlvol, net als Fatima. Iets voor jou? Bestel dan snel de By Fatima collectie online.

Zinzi sieraden By Fatima

By Fatima is de eigen lijn van Fatima Moreira de Melo en natuurlijk kun je die online bij Zinzi bestellen. Net als al onze andere sieraden, bestel je de By Fatima collectie makkelijk, snel en uiteraard 100% veilig. We willen niet alleen de mooiste items aanbieden, we willen ook de beste service geven. Daarom werken we alleen met gecertificeerde partijen samen, om jou de leukste Zinzi ervaring te bieden. Snelle bezorging, makkelijk en veilig betalen en altijd voldoende tijd om te ruilen of te retourneren. Maar dat zal met de By Fatima collectie vast niet nodig zijn.

By Fatima online bestellen bij Zinzi

  • By Fatima, de speciale collectie ontworpen door Fatima Moreira de Melo
  • Sportief en stijlvol
  • Zonder zorgen betalen via iDEAL, AfterPay of creditcard
  • Op werkdagen (ma-do) voor 23:59 uur besteld, de volgende avond bezorgd
Back to top