Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Zilver & Diamant

8Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8Producten

per pagina

Zilver en diamant

Zilver en diamant is een fantastische combinatie voor sieraden en samen zorgen deze materialen voor een uitstraling waar prinsessen nog jaloers op worden. En dat ligt voor jou gewoon voor het oprapen bij Zinzi. Ons design team is altijd op zoek naar inspiratie om de mooiste collecties samen te stellen en als we alleen al denken aan zilver en diamanten barst het creatieve proces helemaal los. Dat is dan ook goed te zien in dit assortiment waarbij het van links naar rechts gaat en allerlei verschillende stijlen, ontwerpen en items op je beeldscherm staan. Zinzi, zilver en diamant. Speciaal voor jou.

Zilver en diamant van Zinzi

Zilver en diamant zijn al kleuren van zichzelf. Daar hoeven we verder vrij weinig aan te doen behalve het te vormen op een mooi design. Maar naast de zilveren en diamanten kleur kun je natuurlijk combinaties maken met alle andere kleuren. Zoals bijvoorbeeld een zilveren ring met blauwe steen en diamanten details. Om maar een voorbeeld te noemen. We hebben nog veel meer en willen je vooral uitnodigen om het zelf te ontdekken. Dat kun je pagina per pagina doen, maar je kunt ook de categorieën en filtermogelijkheid aan de linkerkant van deze pagina gebruiken. Overzichtelijk en snel een duidelijk beeld van het hele assortiment en vervolgens nog sneller alleen de items in beeld die jij wilt zien. Zoals bijvoorbeeld een blauwe ring met zilver en van diamant.

Zilver en diamant met de mooiste Zinzi sieraden

Zinzi is gek op zilver en diamant. En jij waarschijnlijk ook. Gevonden wat je zocht? Mooi, dan kun je dat ene item waarschijnlijk morgen al dragen, want bestel je tussen maandag en donderdag voor 23:59 uur dan bezorgen wij jouw bestelling de volgende dag. Dat doen we in samenwerking met PostNL en Trunkrs, zodat jij zeker weet dat jouw nieuwe sieraden snel en goed bij je thuis worden gebracht. Zilver en diamant, snel bij Zinzi bestellen dus.

Online zilver en diamant bij Zinzi bestellen

  • Zinzi zilver en diamant
  • Kleed je als een prinses met zilver en diamant
  • Bezorgen doen we in samenwerking met PostNL en Trunkrs
  • Betalen doe je met bijvoorbeeld iDEAL of je creditcard
Back to top