Gouden hanger

22-33van33producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

Pagina

22-33van33producten

per pagina

Met de gouden hangers van Zinzi maak je jouw gouden ketting nóg persoonlijker en geef je overal je eigen twist aan. Dat is het fijne en handige aan gouden hangers, je kunt ze aan verschillende kettingen hangen, waardoor het iedere keer lijkt alsof je een gloednieuwe hebt. Niets zo tijdloos dus al een gouden hanger. Met onze 14 karaat gouden hangers voeg jij een stijlvol sieraad toe aan jouw verzameling. Of je nu op zoek bent naar iets elegant voor een feestelijke gelegenheid of iets casual voor een dagelijkse outfit, een gouden hanger is altijd een goede keuze. Ontdek de collectie gouden hangers en vind de perfecte gouden hanger dames voor aan jouw collier.

Gouden hanger van 14 karaat goud

Gouden hangers van Zinzi zijn vervaardigd van recycled 14 karaat goud en handgemaakt in Europa. Dat maakt de 14 karaat gouden hanger van Zinzi extra duurzaam en bijzonder. Goud heeft namelijk de unieke eigenschap om oneindig te kunnen worden gerecycled, zonder dat de kwaliteit of waarde achteruit gaat. Een gouden hanger van 14 karaat is dan ook een prachtige keuze voor wie op zoek is naar een tijdloos sieraad van hoge kwaliteit. Goud is bestand tegen water en zweet, waardoor de gouden hanger niet zal verkleuren. Dat maakt de gouden hanger een goede investering. Bovendien is de gouden hanger ook heel geschikt als cadeau voor een geliefde, moeder, dochter of zus. Misschien wel om een speciaal moment te vieren of een geliefde te verassen met een mooie gouden hanger. Ontdek de Zinzi Gold collectie en vind jouw favoriete gouden dames hanger. Het enige wat je dan nog te doen staat is de gouden hanger aan een ketting hangen.

Soorten gouden hangers

Op zoek naar de perfecte gouden hanger om toe te voegen aan jouw favoriete ketting? Er zijn talloze opties om uit te kiezen! Van klassieke ontwerpen tot moderne stijlen, bij Zinzi vind je gouden hangers die bij elke smaak en stijl passen. Of je nu op zoek bent naar een waardevolle gouden hanger met diamant of hartjes hanger van 14 karaat goud, je vindt het in onze collectie. Of kies voor andere unieke vormen zoals een gouden slotje of zonnetje. Ook de klassieke parel hanger afgewerkt met 14 karaat goud vind je bij Zinzi, perfect voor een tijdloze look. Net als de schitterende zirkonia hangers, omhult met 14 karaat goud. Deze tijdloze hangers zijn eenvoudig te combineren met andere gouden sieraden of kettingen. Geef je een gouden hanger cadeau? Kies dan voor een persoonlijk sieraad en laat je gouden hanger graveren met initialen of een naam. Een bijzonder geschenk wat de ontvanger altijd bij haar zal dragen. Onze prachtige gouden hangers zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je een leven lang plezier hebt van dit mooie sieraad. Ontdek, probeer en combineer gouden hangers uit onze collectie.

Welke ketting bij mijn gouden hanger?

De gouden hangers van Zinzi maken iedere ketting nog mooier. Een persoonlijk sieraad dat jouw favoriete ketting net dat beetje extra's geeft. Hang bijvoorbeeld een gouden hanger aan een oude ketting om deze weer een nieuwe look te geven. Een beetje oud en een beetje nieuw, zorgt voor unieke combinaties en dat drukt de stempel op jouw persoonlijke stijl. Maar misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe ketting die je kunt combineren met jouw gouden hanger. Kies dan voor een bijpassende gouden ketting. In onze webshop hebben we een selectie met 14k gouden kettingen die geschikt zijn als ketting voor hanger. Daar vind je kettingen van verschillende lengtes, van korte kettingen tot lange kettingen. Net wat bij jou past of welke de hanger het mooiste laat uitkomen om de hals. Maak gebruik van onze maattabel om de perfecte lengte te vinden. Zo weet je zeker dat jouw gouden hanger met ketting de gewenste lengte heeft.

Gouden hangers kopen bij Zinzi

Gouden hangers van Zinzi bestel je net zo makkelijk als dat je er verliefd op wordt. Betalen gaat gemakkelijk en veilig via bijvoorbeeld iDEAL, creditcard of betaal achteraf. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jouw thuis komt. Om dat helemaal in goede banen te leiden hebben we de hulp ingeschakeld van PostNL. Want niemand wil lang wachten op haar nieuwe favoriete gouden hangers van Zinzi. En omdat wij dat weten zorgen we er dus voor dat dit ook niet nodig is. Ook leuk, jouw 14 karaat gouden hanger wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking van Zinzi. Een cadeautje om uit te pakken! Wacht dus niet langer en verwen jezelf of een ander met de mooiste gouden hangers voor aan jouw ketting. Meer gouden sieraden? Ontdek ook onze gouden ringen, gouden oorbellen en gouden armbanden, die jouw gouden hanger nog meer tot z’n recht laten komen.

Gouden hanger dames vervaardigd van 14 karaat goud

  • Moderne gouden hangers voor kettingen
  • Het perfecte geschenk voor kerst
  • Gratis verzending
  • Eenvoudig ruilen of retourneren
  • 60 dagen bedenktijd

   

Back to top