Glam Horloges

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Glam horloges

Glam horloges zijn nieuwe horloges van Zinzi. Een gloednieuw design, nieuwe combinaties van kleur en voor ons een geweldige manier om al onze ervaringen en inspiraties te gebruiken en een nieuwe stijl te ontwikkelen. Uiteraard helemaal in lijn met wat je van Zinzi verwacht en mag verwachten. Maar zo nu en dan is het heel goed om te vernieuwen en te kijken naar andere mogelijkheden. Zo heeft de glam, hoe kan het ook anders, vooral een look die goed past bij feestjes. Maar als jij zegt; ‘iedere dag is een feestje’, dan is de glam ook voor maandagmiddag heel geschikt om te dragen. Glam horloges, nieuw bij Zinzi.

Glam horloges in zilver, roségoud verguld, blauw en nog veel meer

Glam horloges hebben we in verschillende kleuren kasten én banden, waardoor je geïnspireerd kunt raken om nieuwe kleuren met elkaar te combineren. Zoals bijvoorbeeld onze zilveren band en kast, maar met donkerblauwe wijzerplaat. Die ook in het zwart en all-over zilver beschikbaar zijn, trouwens. Toch liever roségoud? Hebben we natuurlijk ook voor je. Gecombineerd met een zwarte wijzerplaat krijg je een echte eyecatcher, terwijl een zilveren wijzerplaat weer voor een wat rustigere look zorgt. Hoe jij het wil, wij hebben het. Dus ook jouw favoriete glam horloges.

Glam horloges van Zinzi

Online Glam horloges bestellen doe je natuurlijk bij Zinzi. En dat is niet alleen heel makkelijk, snel en veilig zelf bestellen. Je kunt ook zonder zorgen een cadeau gaan geven. Want je krijgt bij ons altijd 60 dagen ruil- en retourgarantie. Zodat je dus gemakkelijk een cadeautje kunt geven, zonder na te hoeven denken of je echt 100% zeker weten de juiste kleur hebt gekozen. Blijkt jouw vriendin toch liever een andere kleur te willen, dan ruil je gewoon. Makkelijk toch? Wacht dus niet langer en bestel een van de glam horloges. Voor jezelf. Of voor een ander.

Glam horloges online bestellen

  • Glam horloges, als iedere dag een feestje is
  • De nieuwste aanwinst in ons assortiment, glam horloges
  • Gratis verzending
  • 60 dagen ruil- en retourgarantie
Back to top