Onze dealers zijn weer open! Maak een shopafspraak bij uw lokale dealer! Zo steunt u uw lokale winkel.

Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Minimalistische sieraden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Minimalistische sieraden

Minimalistische sieraden zijn dé trend van dit moment. De ontwerpen waarbij er juist zo min mogelijk extra’s bij komen kijken, scoren op dit moment erg hoog in lijstjes, bij trendwatchers, maar ook als we kijken naar de vraag die er is naar deze prachtige sieraden. En trouwens niet alleen in de sieraden is het ‘clean design’ erg populair, je ziet het overal. Van kledingsoorten tot interieurstijlen, alles is clean. Sommigen noemen het Scandinavian Design, omdat veel merken in het hoge noorden deze stijl van ontwerpen al een lange tijd aanhouden, maar hoe je het ook noemt, het is gewoon een prachtig, stijlvolle stroming. Waar we bij Zinzi heel veel mee kunnen en willen doen, wat je terugziet in onze collectie minimalistische sieraden.

Minimalistische sieraden in goud, zilver en veel meer

Minimalistische sieraden zijn niet alleen minimalistisch in het ontwerp. Ook in het gebruik van kleur proberen we zo min mogelijk voor uitspattingen te zorgen. Want het draait om de eenvoudig. Waardoor het combineren van bijvoorbeeld zes kleuren op een armband niet zo goed past. Doen we om die reden ook niet. Minimalistische designs bij Zinzi zijn dan ook meestal in één kleur. Zoals goud of zilver. Neem anders even een kijkje aan de linkerkant van deze pagina. Daar vind je alle categorieen en soorten minimalistische sieraden van Zinzi.

Minimalistische sieraden van Zinzi

Minimalistische sieraden bestel je bij Zinzi net zo minimalistisch. Het bestelproces is heel makkelijk en de bezorging heel snel. Via een paar kliks heb je jouw favoriete items in je winkelmandje en klaar om, op jouw manier, af te rekenen. Met bijvoorbeeld iDEAL, AfterPay of met je creditcard. En de bezorging is altijd snel, in samenwerking met PostNL en Trunkrs. Vaak zelfs al binnen één dag. Het enige wat niet minimalistisch is, is de service. Die is zoals je altijd van Zinzi gewend bent. Alle reden dus om bij Zinzi de mooiste minimalistische sieraden te bestellen.

Online minimalistische sieraden bestellen

  • Stijlvol zonder veel op te vallen, dat zijn de Zinzi minimalistische sieraden
  • Minimalistische sieraden maken iedere outfit een stukje beter
  • Met PostNL en Trunkrs altijd heel snelle bezorging. Op werkdagen (ma t/m do) zelfs al de volgende dag
  • Betalen doe je hoe jij wil. Met bijvoorbeeld iDEAL of je creditcard
Back to top