Gouden oorbellen

70-93van141producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

70-93van141producten

per pagina

Ontdek de uitgebreide collectie prachtige gouden oorbellen van Zinzi, vervaardigd van hoogwaardig 14 karaat goud. Deze schitterende oorbellen zijn een symbool van elegantie en stijl en zullen elke outfit naar een hoger niveau tillen. De warme gloed van het goud straalt luxe uit en laat je stralen bij elke gelegenheid. Of je nu kiest voor klassieke gouden oorbellen knopjes, gouden creolen of moderne gouden oorringen, de Zinzi collectie biedt een breed scala aan stijlen om aan jouw persoonlijke smaak te voldoen. Met Zinzi gouden oorbellen van 14 karaat goud ben je verzekerd van een glinsterende en glamoureuze toevoeging aan je sieradencollectie.

Oorbellen van 14 karaat goud

Bij Zinzi vind je echt gouden oorbellen vervaardigd van 14 karaat goud. Deze waardevolle gouden oorbellen zijn gemaakt van recycled goud. Goud heeft namelijk de unieke eigenschap om oneindig te kunnen worden gerecycled, zonder dat de kwaliteit aangetast wordt. Met 14 karaat gouden oorbellen van Zinzi maak je dus een duurzame keuze. Daarbij blijven oorbellen van 14 karaat goud in waarde en verkleuren ze niet, waardoor ze een leven lang mee gaan en zelfs door gegeven kunnen worden op de volgende generatie. Omdat gouden oorbellen extra speciaal zijn, zijn ze ook geschikt als cadeau voor een geliefde of dierbare. Of misschien wil jij jezelf wel verwennen met een mooi paar tijdloze oorbellen? Ook dan zijn 14 karaat gouden oorbellen de perfecte keuze. Houd je gouden oorbellen in de mooiste staat door onze sieraad onderhoudtips te bekijken voor het schoonmaken van gouden oorbellen. Naast gouden oorbellen, vind je bij Zinzi ook bijpassende gouden sieraden in onze Zinzi Gold collectie. Ontdek de collectie en combineer jouw gouden oorbellen met een mooie gouden ring, gouden ketting, gouden hanger of gouden armband.

Kunnen gouden oorbellen verkleuren?

Oorbellen van 14 karaat goud vertonen geen verkleuring, in tegenstelling tot andere edelmetalen. Dankzij hun hoge kwaliteit kun je met 14 karaat gouden oorbellen zelfs douchen. Bovendien zijn 14 karaat gouden oorbellen over het algemeen een goede keuze voor mensen met een nikkelallergie, omdat ze zelden irritatie veroorzaken.

Gouden oorbellen, ringen, knopjes en hangers

Dat 14 karaat gouden oorbellen tijdloos zijn wisten we. Maar wist jij ook dat gouden oorbellen dé trend van nu zijn? Populair op dit moment zijn de gouden creolen, zowel grote statement oorbellen in goud als kleine gouden oorringen. Ook zijn de lange gouden oorbellen trendy, perfect voor een feestje maar ook heel stijlvol te combineren met andere kleine gouden oorbellen in je oor. Of wat dacht je van onze gouden oorbedels? Deze kun je eenvoudig hangen aan bijpassende gouden creolen. Super feestelijk, maar net zo stijlvol voor iedere dag. Vaak wordt gedacht dat echte gouden oorbellen zwaar en massief zijn, maar dit hoeft absoluut niet het geval te zijn. In onze collectie vind je verschillende soorten gouden oorbellen die licht zijn en comfortabel te dragen, zonder dat ze zwaar aanvoelen in je oren. Van gouden oorbellen met steentjes tot minimalistische exemplaar zonder steen. Voor een subtiele glinstering in je oor kies je voor gouden oorbellen met zirkonia, die je ook weer stijlvol kunt combineren met een gouden ring met zirkonia. Of misschien zoek jij nog iets waardevollers en gaat je voorkeur uit naar diamanten oorbellen afgewerkt met 14 karaat goud? Ook deze vind je bij Zinzi met een bijpassende gouden diamanten ring. Natuurlijk zit je ook altijd goed met klassieke gouden parel oorbellen of stijlvolle gouden oorstekers. Bij Zinzi vind je de mooiste gouden oorbellen in allerlei soorten.

Gouden oorbellen voor dames

In onze collectie vind je schitterende 14 karaat gouden oorbellen speciaal voor dames. Of je nu een paar gouden oorbellen cadeau wilt doen aan iemand in het bijzonder óf jezelf wilt verwennen met een paar goede oorbellen, bij Zinzi vind je het perfecte paar. Oorbellen van 14 karaat goud zijn waardevol en dat maakt ze zo bijzonder om te geven én te ontvangen. Wat ons betreft zijn 14 karaat gouden oorbellen een echte aanwinst voor iedere vrouw. Ben jij op zoek naar gouden dames oorbellen om cadeau te doen? Kies dan voor tijdloze gouden oorbellen, zoals gouden oorringen of gouden oorknopjes met diamant. Of wat dacht je van gouden hartjes oorbellen? Bij Zinzi vind je ook bijpassende gouden sieraden om een mooi setje cadeau te geven. Geef bijvoorbeeld gouden oorbellen gecombineerd met een bijpassende gouden ring met steen. Bekijk ook onze top 10 gouden oorbellen om het perfecte paar gouden oorbellen te vinden en verras jouw geliefde of dierbare met 14 karaat gouden oorbellen van Zinzi.

Wat kosten gouden oorbellen?

Bij Zinzi zijn gouden oorbellen al verkrijgbaar vanaf 59 euro. 14 karaat goud is een waardevol edelmetaal; logischerwijs geldt: hoe groter de oorbel, hoe hoger de prijs van het sieraad. Gouden oorbellen zijn een investment piece, waar je een leven lang plezier van zult hebben. Ben je van plan je collectie uit te breiden met echte gouden sieraden? Kies dan voor tijdloze stukken waar je veel voldoening uit zult halen, zoals gouden oorknopjes met zirkonia of gouden oorringen. Ontdek de collectie en vind jouw persoonlijke favoriet!

14 karaat gouden oorbellen kopen bij Zinzi

Jouw favoriete paar gouden oorbellen gevonden bij Zinzi? Natuurlijk wil jij deze prachtige oorbellen zo snel mogelijk in huis hebben. Bestel daarom gemakkelijk en snel in onze webshop. Betalen kan eenvoudig en veilig via IDEAL of betaal achteraf. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis. En is het sieraad toch niet helemaal naar wens? Bij Zinzi heb je 60 dagen de tijd om het item te retourneren of te ruilen. Natuurlijk kun je ook de 14k gouden oorbellen eerst bij één van onze Zinzi dealers in het echt bekijken. Verwen jezelf of een dierbare met een prachtig paar 14 karaat gouden oorbellen en bestel vandaag nog jouw gouden oorbellen! Bij Zinzi koop je naast 14 karaat gouden oorbellen ook zilveren oorbellen en goud vergulde oorbellen .

Bestel echt gouden oorbellen online bij Zinzi

  • Ruim aanbod 14k gouden oorbellen voor dames
  • Vervaardigd met recycled 14 karaat goud
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd

  

Back to top