Ronde oorbellen

46-69van224producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

46-69van224producten

per pagina

Ronde oorbellen, het klinkt misschien vanzelfsprekend. Maar niet alle oorbellen zijn rond. Ronde oorbellen zijn eigenlijk wel de meest bekende vorm oorbellen. Denk aan oorringen, creolen en ronde oorknopjes. Bij Zinzi shop je ronde oorbellen in allerlei kleuren, materialen en maten. Of je nu op zoek bent naar grote ronde oorbellen of oorbellen met ronde hangers, je vindt ze in onze collectie. Voor ieder is er wel een match! Ontdek alle ronde oorbellen online of ga langs bij een van onze Zinzi verkooppunten.

Ronde oorbellen van goud en zilver

Ronde oorbellen zijn er in allerlei materialen, kleuren en stijlen in onze collectie. Om te beginnen bij de verschillende materialen. Zo kun je onder andere kiezen uit gouden oorbellen en gold plated oorbellen in een ronde vorm. Maar ook voor zilveren oorbellen in het rond. Net wat bij jou past. Naast ronde oorbellen in goud en zilver, vind je in onze collectie ook rosé gouden oorbellen in een ronde vorm. Naast de soorten materialen, vind je de ronde oorbellen ook in allerlei soorten. Van ronde oorbellen met steen tot prachtige ronde oorbedels. Of misschien zoek je wel opvallende grote ronde oorbellen? Neem dan een kijkje bij onze statement oorbellen. Bij Zinzi heb je meer dan genoeg keuze uit de mooiste ronde oorbellen in goud en zilver. Weet jij al naar welk materiaal je op zoek bent? Gebruik dan de filtering ‘materiaal’ om zilver of goud te selecteren. Ook andere kenmerken van de ronde oorbel kun je selecteren. Zo vind je nog sneller jouw favoriete ronde oorbellen.

Ronde oorbellen online kopen

Je oog laten vallen op ronde oorbellen van Zinzi? Bestel jouw nieuwe paar oorbellen gemakkelijk en snel via onze webshop. Bestellen bij Zinzi is binnen een paar stappen gedaan. Je hebt de keuze uit diverse betaalmethodes waaronder Achteraf Betalen en IDEAL. Order geplaatst? Yes, jouw paar nieuwe ronde oorbellen komen jou kant op! Wij bezorgen met PostNL en zorgen voor snelle levering. Is jouw bestelling toch niet helemaal wat je had gedacht? Geen zorgen, ruilen of retourneren binnen 60 dagen.

Ronde oorbellen bestellen bij Zinzi

  • 60 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel ruilen of retourneren
  • Betalen doe je 100% veilig met onder andere iDEAL, PayPal of je creditcard
  • Gratis verzending

In onze oorbellen collectie vind je een groot aanbod oorbellen in allerlei soorten en stijlen. Oorbellen zijn het perfecte sieraad om al jouw looks compleet te maken. Of je nu op zoek bent naar zilveren oorbellen of juist gouden oorbellen, bij Zinzi vind je jouw favoriete paar. Voor iedere gelegenheid hebben wij het perfecte paar dames oorbellen. Van mooie oorbellen knopjes en trendy oorringen om iedere dag te dragen tot opvallende statement oorbellen voor een feestelijk moment. In onze collectie vind je de leukste dames oorbellen. Ga op ontdekkingstocht en vind het perfecte paar oorbellen voor jezelf of om cadeau te geven.

De mooiste oorbellen in zilver, goud en gold plated

Bij Zinzi heb je de keuze uit verschillende soorten edelmetalen. Of je nu graag sterling zilver, 14 karaat goud of gold plated zilver draagt, bij Zinzi vind je een groot aanbod oorbellen. Gaat jouw voorkeur uit naar zilveren oorbellen? Dan ben je bij Zinzi helemaal aan het juiste adres. In onze collectie heb je de ruime keuze uit oorbellen van 925 sterling zilver. Deze echt zilveren oorbellen bieden, dankzij de hoge kwaliteit, langdurig draagplezier. Onze oorbellen van zilver zijn dan ook de perfecte keuze als je op zoek bent naar tijdloze dames oorbellen. Of gaat jouw hart juist harder kloppen van 14 karaat gouden oorbellen? Ook dan ben je bij Zinzi aan het juiste adres. In onze gouden sieraden collectie vind je een ruime keuze uit gouden oorbellen van 14 karaat goud, zoals gouden creolen en gouden oorknopjes. Deze waardevolle oorbellen verkleuren niet en zijn van hoge kwaliteit, hierdoor heb je oneindig veel plezier van jouw gouden oorbellen. Een alternatief zijn onze gold plated oorbellen en rose gouden oorbellen. Deze oorbellen zijn in de basis gemaakt van zilver met daaroverheen een goud verguld laagje. Hierdoor hebben ze de kwaliteit van zilveren oorbellen, maar de kleur van gouden of rosé gouden oorbellen. Of misschien draag je graag zilveren en gouden oorbellen gecombineerd? Bekijk dan ook eens onze bicolor oorbellen, welke zowel zilver- als goudkleurig zijn. Welk edelmetaal of kleur oorbellen je ook kiest, met Zinzi oorbellen schitter jij dag en nacht. Zinzi oorbellen zijn dan ook perfect om jouw oorbellen verzameling mee uit te breiden of om mooie oorbellen cadeau te doen. Kies jij voor rosé, 14k goud, gold plated of zilveren oorbellen? Ontdek het zelf in onze webshop!

Een groot aanbod oorbellen, ringen, knopjes, hangers en bedels

Naast de verschillende edelmetalen, heb je in onze collectie ook de ruime keuze uit veel verschillende soorten oorbellen. Van party-proof oorbellen, zoals lange oorbellen en oorbellen hangers tot aan mooie zilveren oorstekers voor iedere dag. Zinzi oorbellen zijn de perfecte manier om je outfits een upgrade te geven. En dan hebben we het nog niet eens over de combinaties, varianten en trends. Zo zijn de minimalistische oorbellen op dit moment populair. Kies bijvoorbeeld voor kleine oorringen of ear cuffs voor een stijlvolle en subtiele earparty. Hang de grootste oorbellen in het laagste gaatje en hang in de gaatjes naar boven steeds kleinere oorbellen. Zo maak je de perfecte earparty. Naast subtiele oorbellen zijn ook grote oorringen helemaal de trend van nu. Kies bijvoorbeeld voor schitterende zilveren oorringen of gouden hoops, welke iedere outfit eenvoudig compleet maakt. Ook zijn opvallende vormen on-trend, zoals rechthoekige oorbellen, vierkante oorbellen en ovale oorbellen. Net even een andere stijl dan je misschien al hebt en perfect om een fashion statement mee te maken. Maar ook als je op zoek bent naar andere stijlen vind je bij Zinzi genoeg keuze. Van paperclip oorbellen, sterren oorbellen tot aan romantische hartjes oorbellen. Bij Zinzi vind je oorbellen in elke vorm. Natuurlijk vind je in onze collectie ook klassieke oorbellen, zoals parel oorbellen en zilveren oorknopjes. Met deze oorbellen zit je altijd goed en deze kun je makkelijk combineren met andere sieraden en outfits. Net als schakel oorbellen, welke zowel stoer als klassiek te dragen zijn. Ook als jij een liefhebber bent van gekleurde oorbellen, vind je bij Zinzi het perfecte paar dames oorbellen. Kies voor prachtige trendkleuren zoals groene oorbellen, turquoise oorbellen of blauwe oorbellen. Of kies één van je lievelingskleuren zoals roze oorbellen of zwarte oorbellen. De keuze is helemaal aan jou. Bij Zinzi werken we ieder seizoen weer hard om de mooiste dames oorbellen te kunnen bieden. We volgen de laatste modetrends, wat zorgt voor hippe en trendy oorbellen in ons assortiment, maar ook populaire oorbellen die voor jou vertrouwt zijn vind je in onze collectie. Met zo'n grote collectie, kan het best nog lastig zijn om een keuze te maken. Misschien ben je wel op zoek naar een vergulde oorbellen voor een avondje uit of juist zilveren oorbellen voor iedere dag? Om het perfecte paar dames oorbellen te vinden, hebben we voor jou aan de linkerkant van deze pagina allerlei filters toegevoegd. Zo vind jij snel jouw favoriete paar oorbellen. Of neem eens een kijkje in onze oorbellen sale en geef jezelf een extraatje cadeau.

Oorbellen dames voor iedere gelegenheid

In onze uitgebreide collectie vind je de perfecte dames oorbellen voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar oorbellen voor dagelijks gebruik, een speciaal feest, een bruiloft of als cadeau, bij Zinzi ben je aan het juiste adres. Als je graag wilt variëren met je oorbellen, zijn onze oorbelbedels een uitstekende keuze. Deze hangertjes kun je aan bijpassende creolen bevestigen, waardoor je ze eenvoudig kunt verwisselen en combineren met andere oorbedels. Kies bijvoorbeeld voor letteroorbedels óf oorbedels met gravure voor een persoonlijke touch. Voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen bieden we een ruime selectie oorbellen aan, zoals onze geboortesteen oorbellen, die helemaal trendy zijn en geweldig zijn om cadeau te doen. Voor iedere geboortemaand is er namelijk een bijpassende steen! Als je op zoek bent naar tijdloze oorbellen, bekijk dan onze prachtige collectie oorbellen met stenen, zoals glinsterende zirkonia oorbellen of schitterende diamanten oorbellen, verkrijgbaar in zilver en goud. Deze oorbellen zijn tijdloze accessoires die nooit uit de mode raken. Maak je look compleet met een bijpassende ketting met steen of een prachtige ring met steen. Je kunt ook overwegen om zo'n prachtige set cadeau te geven. Voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft bieden we ook een uitgebreide selectie bruidsoorbellen aan, die perfect passen bij de sfeer van de dag. Combineer je oorbellen met bijpassende sieraden zoals armbanden, ringen, hangers of kettingen, om gegarandeerd stralend voor de dag te komen. Voor nog meer inspiratie kun je onze top 20 oorbellen bekijken. Zo vind je gegarandeerd de perfecte dames oorbellen voor elke gelegenheid!

Jouw favoriete oorbellen kopen bij Zinzi

Als je op zoek bent naar mooie dames oorbellen dan ben je bij Zinzi aan het juiste adres. Ieder dag werken we we met onwijs veel passie aan onze collectie dames oorbellen, zodat we jou betaalbare oorbellen kunnen bieden van hoge kwaliteit. Maar daar stoppen we niet. Want we willen je ook blij maken met de bezorging en de bestelling en het hele proces van online winkelen. Dus natuurlijk kun je betalen hoe jij dat wilt. Via bijvoorbeeld iDEAL, Riverty of met je creditcard. En uiteraard krijg je de mogelijkheid om er thuis nog even goed over na te denken. Op alle bestellingen hanteren we een 60 dagen ruil- en retourtermijn. Dus mocht jij of de ontvanger toch een ander soort oorbellen willen, kun je zonder zorgen ruilen of retourneren. Het enige wat wij willen is dat jij je favoriete oorbellen en sieraden hebt. Jouw Zinzi oorbellen worden geleverd in een luxe geschenkverpakking, extra leuk om te geven én uit te pakken. En geen zorgen, mocht je jouw oorbel achterkantjes kwijtraken, dan shop je een paar oorbel achterkantjes in goud of zilver eenvoudig weer in onze webshop. Wacht niet langer en bestel jouw Zinzi oorbellen in onze webshop!

Zinzi oorbellen online bestellen

  • Dames oorbellen van 925 sterling zilver, verguld en 14K goud
  • Gratis verzending van alle oorbellen
  • 60 dagen bedenktijd
  • Zinzi oorbellen vind je ook bij onze Zinzi dealers
Back to top