Ooritems

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ooritems

Ooritems zijn de accessoires voor jouw accessoires. Ooritems kun je namelijk handig bevestigen aan oorknoppen, waardoor je met een kleine wijziging ineens een gloednieuw sieraad creërt. En zo kun je al je bestaande sieraden ineens een andere twist geven zonder hele grote investeringen te doen. Heb je dus van de een op de andere dag een verzameling sieraden verdubbeld. Of met nog meer andere ooritems kun je een collectie sieraden maken waar je oneindig mee kunt combineren en afwisselen. Hoe mooi is dat? Bekijk dus snel het Zinzi assortiment ooritems.

Ooritems in roségoud verguld, zilver en zilver, geelgoud verguld

Ooritems zijn de perfecte accessoires om te combineren en af te wisselen, maar dan moeten de kleuren natuurlijk wel op elkaar zijn afgestemd. Gelukkig houden we daar bij Zinzi rekening mee, waardoor je bij ons een uitgebreid assortiment ooritems vindt in verschillende kleuren. Van zilver en roségoud verguld tot een combinatie van zilver en geelgoud verguld. Je kijkt je ogen uit. En dat kan allemaal van jou zijn met een paar klikken op de knop. Klik op dat wat jij geweldig vindt en morgen kan het al aan je oor hangen. Ooritems van Zinzi, precies wat jouw sieradencollectie nodig heeft.

Ooritems van Zinzi

Ooritems van Zinzi bestel je natuurlijk ook online bij Zinzi. Zonder zorgen, zonder moeite. Betalen doe je bijvoorbeeld altijd op de manier die voor jou het fijnst en meest vertrouwd voelt. Zo kun je onder andere kiezen uit iDEAL, AfterPay en je creditcard. Want we willen jou op je gemak laten winkelen. En dan is vertrouwen heel belangrijk. Om die reden werken we alleen met de beste partijen samen die ervoor zorgen dat jij ongestoord kunt shoppen en de mooiste ooritems bij Zinzi kunt bestellen.

Online ooritems bij Zinzi bestellen

  • Ooritems van Zinzi voor een toevoeging aan de oorknoppen uit je collectie
  • Ooritems maken jouw bestaande collectie net even anders
  • Toch niet wat je ervan verwacht? Je krijgt bij Zinzi altijd 14 dagen ruil- en retourgarantie
  • Bestel je op werkdagen (ma t/m do) voor 23:59 uur? Dan bezorgen we de volgende dag al
Back to top