Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Cross over ring

3Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3Producten

per pagina

Een dubbele ring met onze crossover ringen

Een crossover ring is een ring waarbij het design in principe bestaat uit twee of drie ringen die in en over elkaar lopen. Dat kan op heel veel verschillende manieren, waardoor er ontzettend veel designs zijn en echt vele crossover ringen bestaan. Zo ook in onze collectie, want we willen natuurlijk alles voor de stijlvolle vrouw aan kunnen bieden. En dan is een crossover ring onmisbaar. We hebben zelfs crossover ringen met drie verschillende lagen en als je goed kijkt zie je designs met zelfs vier of vijf lagen. Zo geeft het de look dat je een dubbele ring draagt. Maar welk design je ook zoekt, je vindt jouw favoriete crossover ring bij Zinzi.

Crossover ring in zilver en goud verguld

Een crossover ring vind je bij Zinzi niet alleen in verschillende ontwerpen, maar ook verschillende kleuren. Vooral zilver in combinatie met witte zirconia’s is erg populair en gewild, en bij Zinzi werken we niet alleen hard om de mooiste sieraden te maken, maar om ook te ontdekken wat de trends zijn en wat de stijlvolle vrouw dus wil. Om die reden vind je bij ons de mooiste zilveren crossover ringen. En natuurlijk hebben we ook de Mart Visser collectie waar prachtige crossover ringen bij zitten. Combineer jouw crossover ring ook met andere Zinzi ringen en maak je ringparty compleet! Neem op je gemak eens een kijkje.

Crossover ring kopen bij Zinzi

Online crossover ring bestellen? Dat doe je bij Zinzi. Of het nou voor jezelf is of als een prachtig cadeau, bij ons bestellen doe je zonder zorgen. Je krijgt altijd 60 dagen ruil- en retourgarantie, dus ook al twijfel je tussen twee ringen om te geven, gewoon kiezen. De gelukkige ontvanger van jouw cadeau kan altijd op haar gemak toch iets anders uitkiezen.

Crossover ring bestellen bij Zinzi

  • Een dubbele ring met een crossover ring van Zinzi
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig ruilen of retourneren
Back to top