Knuckle ring

2Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2Producten

per pagina

Knuckle ring

Een knuckle ring is de Engelse benaming voor ringen die je boven je knokkels draagt. En dan vooral de grote knokkel, oftewel de onderste op je vingers. Dan heb je precies in het midden van je vingers een ring, wat zorgt voor net ‘even wat anders’, want meestal draag je een ring natuurlijk helemaal tot beneden je vingers. En vaak zijn knuckle rings zelfs meerdere ringen van een kleine doorsnede, waardoor het vooral als de perfecte details fungeren op jouw hand. Combineer de knuckle ring met andere ringen of aanschuifringen en maak jouw ringparty compleet!

Knuckle ring in zilver

De knuckle ring is vooral heel populair in het zilver en bezet met witte stenen. In die kleuren hebben we dus ook een uitgebreid assortiment, speciaal voor jou. Met uiteraard verschillende designs, zodat je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een zilveren gladde bol ring of een met zirconia ingelegde witte ring. Combineer jouw knuckle ringen met andere zilveren ringen, zoals een ring met steen of juist gouden ringen voor een stijlvolle ringparty. Wat jouw stijl ook is, waar jouw voorkeur naar uitgaat, bij Zinzi hebben we alles voor de stijlvolle vrouw. En daar hoort een knuckle ring zeker weten bij. Kies voor een ander sieraad of pas je knuckle ring collectie aan en bestel er nog een prachtig item bij.

Knuckle ring van Zinzi

Jouw favoriete knuckle ring gevonden? Dan bestel je die natuurlijk bij Zinzi. Je betaalt hoe je wil, via bijvoorbeeld iDEAL of met je creditcard. Of kies voor achteraf betalen, zodat je pas hoeft te betalen bij ontvangst van je bestelling. En mocht je bij ontvangst toch liever een andere kleur of een ander sieraad willen dan kun je die zonder zorgen ruilen hoor. We hebben altijd 60 dagen ruil- en retourgarantie.

Online bij Zinzi knuckle ring bestellen

  • Maak je ringparty compleet met een knuckle ring
  • De mooiste sieraden voor de stijlvolle vrouw vind je bij Zinzi
  • Gratis verzending
  • 60 dagen ruil- en retourgarantie
Back to top