Onze dealers zijn open! Ga langs bij de Zinzi dealer! Zo steunt u uw lokale winkel.

Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

SHOP JE ZINZI LOOK

Klik op je favoriete look en shop direct de ZINZI-items.

Kom ook in het Zinzi lookbook! Plaats je eigen foto op instagram met hashtag #ZINZI

 

Shop Instagram sieraden van Zinzi

Shop Instagram items gewoon in de Zinzi shop. Alle sieraden die je op ons Instagram account tegenkomt taggen we, zodat jij met een klik direct naar het item in onze online winkel wordt geleid. Zo zie je eerst via Instagram al hoe het sieraad gedragen kan worden en kun je er vervolgens heel makkelijk voor zorgen dat jij binnen no-time ook zo’n prachtig Zinzi item kunt dragen.

Zinzi Instagram en meteen in je winkelmandje

Het Zinzi Instagram account is onze digitale catwalk. Waar jij ons model kunt zijn. Plaats je eigen foto met een Zinzi item en gebruik #Zinzi om opgenomen te worden in onze feed. Zo inspireer je talloze andere vrouwen met jouw stijl en sieraden. En kun je tegelijkertijd weer geïnspireerd worden door hen. Hoe fijn is dat? Gezamenlijk, elkaar inspireren om zo je eigen stijl helemaal perfect te maken. Dat is toch wat iedere vrouw wil? Bij Zinzi zijn we dan ook erg trots op het feit dat we dit platform hiervoor kunnen gebruiken. En tegelijkertijd kun je ook snel je slag slaan om de mooiste Zinzi sieraden te bestellen. Volg jij het Zinzi Instagram account al?

Zinzi Instagram collectie met de leukste items en fans

In onze Zinzi Instagram feed zie je alle dames die jou al voorgingen met het plaatsen stijlvolle foto’s en #Zinzi daarbij te vermelden. Natuurlijk, omdat het heel leuk is, om heel leuke foto’s op Instagram te plaatsen. Maar ook om jou misschien te voorzien van een beetje inspiratie. En jij kunt precies hetzelfde doen. Zelf nog geen Zinzi items, maar wel op zoek? Je kunt op alle foto’s klikken en dan zie je precies welk Zinzi sieraad op de foto wordt afgebeeld. En dat kun je vervolgens heel makkelijk online in de Zinzi shop bestellen. We love Instagram.

Zien we jou op het Zinzi Instagram account?

  • Volg Zinzi op Instagram: @Zinziworld
  • Via #Zinzi zie je de mooiste items op Instagram
  • Van Instagram, via onze shop, in jouw collectie
  • Veilig, makkelijk en snel online winkelen
Back to top