Eau de toilette

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eau de toilette

De Zinzi eau de toilette items zijn een verlengstuk van onze sieradencollectie. Waar we zijn gestart met het ontwerpen van onder andere de meest prachtige armbanden, horloges en oorbellen voor de stijlvolle vrouw hebben we besloten om dit verder uit te breiden. Zo vind je in onze giftshop ook leuke T-shirts en gadgets, maar dus ook verschillende luchtjes. Hiermee willen we de Zinzi ervaring niet alleen tastbaar maken, maar ook via geur verspreiden. Een lekkere geur, uiteraard. Bezoek eens een van onze Zinzi dealers, zodat je de geur kunt testen en erachter komt hoe Zinzi ruikt. Ben je al bekend met onze geuren? Dan kun je de heerlijke Zinzi eau de toilette uiteraard online bij ons bestellen.

Eau de toilette van Zinzi

Een eau de toilette van Zinzi komt verschillende versies. Zo is er de combinatie met een parelarmband, een prachtige verpakking met parelarmband én showergeld en dan kan de eau de toilette ook nog los worden besteld. De eau de toilette is een geweldig cadeau, en ideale toevoeging in de collectie van de stijlvolle ZInzi vrouw. Uiteraard kun je bij onze Zinzi dealers de geur ruiken, omdat dat het enige is wat (nog) niet kan via het internet. En met meer dan 400 dealers zit er vast een locatie bij jou in de buurt zodat je de Zinzi eau de toilette goed kan leren kennen.

Zinzi eau de toilette voor jou

Naast de mooiste sieraden hebben we ook de lekkerste eau de toilette items bij Zinzi. Zo ben je in principe op één adres helemaal voorzien van alle belangrijke en prachtige accessoires. Wat je natuurlijk allemaal makkelijk, snel en 100% veilig online kunt bestellen. We werken alleen met gecertificeerde en beveiligde instanties, zodat jij je niet druk hoeft te maken over het online winkelen. Je kunt zelfs later betalen middels AfterPay. Of gewoon met iDEAL of creditcard je bestelling voldoen. Hoe je het ook doet, die Zinzi eau de toilette komt jou kant op.

Eau de toilette bij Zinzi online bestellen

  • Zinzi eau de toilette
  • Bezoek eens een van onze 400 Zinzi dealers
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Zinzi eau de toilette betaal je onder andere met iDEAL, creditcard of AfterPay
Back to top