Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Armband voor bedels

1Product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1Product

per pagina

Armband voor bedels

Een armband voor bedels is meer dan gewoon één armband. Het is een soort twee in één constructie, omdat het bij een bedelarmband de bedoeling is om er bedels aan te hangen. Maar vaak is de basis van een bedelarmband al een prachtig sieraad. En heeft het niet eens altijd een of meerdere bedels nodig. Natuurlijk is het wel heel erg leuk om dit uiteindelijk uit te breiden en bij bijvoorbeeld belangrijke gebeurtenissen in je leven een bedel toe te voegen. Zo creëer je een soort levensverhaal aan je pols. En wist je dat je we ook bedels in ons assortiment hebben? Dat kun je alvast doorgeven aan je vrienden en familie. Zodat ze jouw verjaardagscadeau alvast kunnen inslaan.

Armband voor bedels in goud, zilver, roségoud verguld en geelgoud verguld

Een armband voor bedels verandert continue. Want je voegt er bedels aan toe en, kan er ook weer bedels af halen. Maar de basis is de armband. En in welke kleur je die armband neemt kan een grote rol spelen. Ga je vervolgens alleen nog bedels toevoegen in diezelfde kleur? Dan is het belangrijk dat je een kleur neemt waar je nog lang van kunt genieten. Of je gaat juist voor een eclectische mix, waarin een gouden armband de basis vormt voor alle mogelijke kleuren bedels. Hoe dan ook hoef je dus niet vast te zitten aan je armbandkeuze, omdat je met de bedels continu kunt blijven stijlen en combineren. Maar welke armband voor bedels je ook wil hebben, je vindt jouw favoriet bij Zinzi.

Zinzi armband voor bedels

Online winkelen en een armband voor bedels bestellen doe je natuurlijk bij Zinzi. Hebben we je al verteld dat je bij ons altijd binnen 60 dagen kan ruilen of retourneren? Heel handig voor jezelf, maar ook heel fijn mocht je een armband voor bedels cadeau doen. Als de gelukkige ontvanger van jouw cadeau dan toch liever een andere kleur of stijl wil hebben kun je die simpelweg ruilen. En is iedereen nog steeds heel blij met een armband voor bedels.

Waarom bij Zinzi een armband voor bedels bestellen?

  • Armband voor bedels bestel je makkelijk, snel en 100% veilig
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending
  • Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, verzenden wij dezelfde dag
Back to top