Verjaardag

24-44van44producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

  1. ZINZI horloge SOPHIE witte wijzerplaat met datum, stalen kast 38mm, stalen mesh band 14mm ZIW1406
    ZINZI horloge SOPHIE witte wijzerplaat met datum, stalen kast 38mm, stalen mesh band 14mm ZIW1406
    109,00
  2. ZINZI horloge JULIA 34mm wit parelmoer wijzerplaat romeinse cijfers goudkleurige stalen kast en band ziw1134
    ZINZI horloge JULIA 34mm wit parelmoer wijzerplaat romeinse cijfers goudkleurige stalen kast en band ziw1134
    139,00
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

  3. ZINZI Lady Crystal horloge zilvergekleurde wijzerplaat en kast stalen mesh band, witte crystals bij uuraanduiding, 28mm extra dun ZIW628M
    ZINZI Lady Crystal horloge zilvergekleurde wijzerplaat en kast stalen mesh band, witte crystals bij uuraanduiding, 28mm extra dun ZIW628M
    99,00
  4. ZINZI Classy Mini horloge 30mm zilverkleurige wijzerplaat goudkleurige stalen kast en bicolor band ziw1233
    ZINZI Classy Mini horloge 30mm zilverkleurige wijzerplaat goudkleurige stalen kast en bicolor band ziw1233
    119,00
Pagina

24-44van44producten

per pagina

Cadeaumoment verjaardag

Een verjaardagscadeau kan soms een hele uitdaging zijn en is daardoor niet altijd makkelijk. Je wilt graag een sieraad geven maar je vind het lastig om te bepalen wat voor soort sieraad dit moet zijn. Je bent in ieder geval bij het punt aangekomen dat je graag een sieraad wilt geven, maar dan komt de volgende uitdaging. Want wat zou de jarig nou écht leuk vinden? Je wilt liever niet vissen naar het antwoord, omdat je jezelf dan al een soort aan het verklappen bent. Met ons eenvoudige stappenplan scoor jij binnen no-time het perfecte verjaardag sieraad van Zinzi!

Het juiste sieraad kopen

Een goed begin is het halve werk. Als je weet dat de jarige graag een mooi sieraad voor haar verjaardag wilt, dan ben je al een heel eind. Maar als de jarige nog niet weet wat ze voor haar verjaardag wilt, dan maakt dat het verhaal wel iets lastiger. Maar niet getreurt. Bij Zinzi weten we gelukkig precies hoe jij de zoektocht naar een mooi sieraad in goede banen kunt leiden. Als je op zoek wilt gaan naar het juiste sieraad, is het belangrijk om op een paar zaken te letten. Je moet letten op de kleur, het soort sieraad en natuurlijk de maat. Kom allereerst achter de juiste kleur. Welke kleur draagt de jarige graag? Goud of liever zilver? Als ze weinig sieraden draagt, moet je soms op de gok afgaan en zelf een kleur kiezen. Kies vervolgens voor het soort sieraad. Als iemand graag oorbellen draagt zie je dat al vrij snel. Bij armbanden of kettingen is dit vaak iets lastiger. Als iemand vaak een ketting draagt, is het leuk om er een bijpassend armbandje bij te geven. Vervolgens moet je de lengte of grote van het sieraad bepalen. Een armband is makkelijk te verstellen, maar bij een ketting heb je keuze uit verschillende lengtes. Onze tip: ga altijd voor een middelmatige tot korte lengte, dan zit je altijd goed. Als laatst bepaal je je budget. Bij Zinzi hebben wij voor elk budget een mooi sieraad, dus kijk lekker rond.

Verjaardag sieraden van Zinzi

Ben jij na ons stappenplan helemaal ready om een sieraad te bestellen? Super! Dan ben je klaar om je aankoop te bevestigen. En bij Zinzi zorgen wij ervoor dat jij binnen een mum van tijd je bestelling thuis geleverd krijgt. Dus wacht niet te lang en shop vandaag nog een sieraad voor een jarige!

Sieraden voor een jarige

  • Verjaardag sieraden
  • De mooiste cadeaus vind je bij Zinzi
  • Betalen doe je 100% veilig met onder andere iDEAL, PayPal of je creditcard
Back to top