Pink Ribbon

2Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2Producten

per pagina

Pink Ribbon

Pink Ribbon is een wereldberoemde stichting die aandacht vraagt voor borstkanker en patiënten met deze verschrikkelijke ziekte. Om Pink Ribbon te steunen is Zinzi al sinds 2009 partner van deze stichting. We maken speciale Pink Ribbon collecties om de Pink Ribbon boodschap over te brengen en voor jou om te laten zien dat je ook jouw steentje bij draagt. 10% van iedere aankoop uit de speciale Pink Ribbon collectie gaat direct naar de stichting.

Pink Ribbon sieraden in goud, zilver en meer

De Pink Ribbon collectie is een heel speciale collectie, waarin we altijd het bekende icoon verwerken op verschillende sieraden en nieuwe manieren. Dat zie je vooral goed terug in hangers, maar ook op oorbellen is het Pink Ribbon logo erg leuk verwerkt. Het goede doel steunen is nog nooit zo stijlvol geweest. Neem op je gemak eens een kijkje naar de speciale Pink Ribbon collectie die we bij Zinzi hebben ontworpen en draag jouw steentje bij aan het goede doel.

Steun Pink Ribbin met Zinzi

De Pink Ribbon collectie van Zinzi bestel je net zo makkelijk en snel als al onze andere ringen, oorbellen en andere sieraden. Het bestelproces is makkelijk en soepel te doorlopen en afsluitend kun je altijd betalen hoe jij dat wil. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit het veelgebruikte iDEAL, maar ook via AfterPay en met je creditcard kun je bestellingen voltooien. Vervolgens zorgen we samen met PostNL of Trunkrs dat jouw nieuwe Pink Ribbon sieraden heel snel bij je thuis worden gebracht. Bestellingen die tussen maandag en donderdag voor 23:59 uur worden besteld worden zelfs de volgende dag al bezorgd. Zo hoef je nooit lang te wachten en kun je bijna direct na je bestelling al je favoriete sieraden dragen. Is het uiteindelijk toch niet helemaal wat je had verwacht? Dan kun je ook nog eens altijd binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Maar bij deze Pink Ribbon Zinzi collectie zal dat vast niet nodig zijn.

Pink Ribbon sieraden online bestellen

  • Speciale Pink Ribbon Zinzi collectie
  • 10% van het aankoopbedrag gaat direct naar de stichting Pink Ribbon
  • Ook bij onze meer dan 400 Zinzi dealers
  • Op werkdagen (ma t/m do) voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Back to top