Gouden kettingen

46-61van61producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

Pagina

46-61van61producten

per pagina

Met een gouden ketting van Zinzi geef je elke outfit een stijlvolle en luxe uitstraling. Wij presenteren dan ook met veel plezier onze prachtige collectie gouden kettingen. Een gouden ketting van 14 karaat goud is een sieraad dat je wellicht niet zomaar aanschaft, maar voor een speciale gelegenheid óf om jezelf te verwennen. Het is een waardevol sieraad dat altijd bij je blijft en je herinnert aan mooie momenten, groot of klein. In onze exclusieve Zinzi Gold collectie vind je gouden kettingen in diverse soorten, maten en prijsklassen. Een echte gouden ketting is al verkrijgbaar bij Zinzi vanaf €125. Of je nu zoekt naar een korte gouden ketting of juist naar een gouden ketting met hanger, in onze collectie vind je gegarandeerd de ketting die bij jou past. Ontdek de collectie en verwen jezelf of verras een bijzonder iemand met een gouden ketting van Zinzi.

Gouden ketting 14 karaat

Gouden kettingen in onze collectie zijn vervaardigd van recycled 14 karaat goud. Goud heeft namelijk de unieke eigenschap om te worden gerecycled zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Door het gebruik van duurzame materialen dragen we bij aan een beter milieu, net zoals jij wanneer je kiest voor een 14 karaat gouden ketting van Zinzi. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, waardoor wij gouden kettingen van juwelierskwaliteit kunnen bieden. Een dames ketting van 14 karaat goud is ook de perfecte keuze als je op zoek bent naar een ketting die zijn kleur behoudt. Een echte gouden ketting verkleurt niet, waardoor je deze zonder zorgen iedere dag kunt dragen. Met een 14 karaat gouden ketting van Zinzi koop je een ketting voor het leven, perfect om een bijzonder moment te vieren. Of je nu een echte gouden ketting cadeau geeft aan een dierbaar persoon of juist voor jezelf, het zal altijd een blijvende herinnering zijn.Bij Zinzi vind je een uitgebreid aanbod aan gouden kettingen in allerlei soorten. Naast gouden kettingen bieden we ook een selectie aan gouden armbanden, gouden ringen, en gouden oorbellen. Deze vind je allemaal terug in onze speciale goud collectie. Ontdek de mooiste gouden kettingen, speciaal voor jou of voor iemand bijzonders.

Soorten gouden dames kettingen

Bij Zinzi vind je de 14 karaat gouden dames ketting in allerlei soorten en maten. Een tijdloze klassieker is de gouden ketting met steen. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig gouden kettinkje met zirkonia, welke stijlvol en tijdloos te combineren is bij iedere outfit. Maak je look helemaal af met een bijpassende gouden ring met steen of een gouden armband voorzien van steentjes. Ook als je op zoek bent naar een elegante gouden schakelketting, vind je in onze collectie verschillende gouden kettingen met schakels. Bekijk eens de gouden gourmet ketting of de klassieke gouden jasseron ketting. Maar ook de moderne gouden paperclip kettingen vind je in onze collectie. Combineer jouw gouden schakelketting met een bijpassende gouden schakelarmband of gouden schakelring voor een stijlvolle look. Of kies voor een paar statement oorbellen die jouw outfit helemaal compleet maken. Ook zien we gouden kettingen met elkaar gecombineerd dit seizoen. Combineer een gouden lange ketting met een korte ketting. Kies hierbij bijvoorbeeld voor een gouden ketting met hanger en een gouden ketting zonder hanger, zo vorm je een stijlvol geheel om je hals. Natuurlijk kun je ook jouw 14 karaat gouden ketting combineren met een gold plated ketting of zilveren ketting. De keuze is helemaal aan jou. Wacht niet langer en vind jouw favoriete gouden ketting in onze Zinzi Gold collectie.

Geef een echt gouden ketting cadeau

Op zoek naar een waardevol cadeau voor een dierbaar persoon? Een gouden ketting is perfect om cadeau te geven. Of je nu op zoek bent naar een mooi cadeau voor een verjaardag, jubileum, Valentijn of andere bijzondere gebeurtenis, met een gouden ketting geef je een bijzonder cadeau die de ontvanger altijd met zich mee kan dragen. In onze collectie vind je verschillende 14 karaat gouden kettingen die perfect zijn om cadeau te geven. Kies bijvoorbeeld voor een elegante gouden ketting met hanger. De hangers worden los verkocht in onze webshop en zijn er in allerlei stijlen. Zo kun jij zelf een mooie 14 karaat gouden hanger kiezen die precies bij jou of de ontvanger past, bijvoorbeeld een gouden parel hanger, gouden hartjes hanger of een schitterende zirkonia hanger omhulst met 14 karaat goud. Of kies voor een gouden ketting met hartje, die de liefde symboliseert. Maak je cadeau extra persoonlijk door te kiezen voor een naamketting in het goud. Bij Zinzi kun je namelijk ook een ketting graveren en hangers graveren. Zo stel je een gouden ketting samen met jullie initialen of naam. Of misschien pak jij extra uit en kies je voor een gouden ketting met een prachtige bijpassende armband of ring? De keuze is helemaal aan jou. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze top 10 gouden kettingen en vind de perfecte gouden ketting.

Gouden ketting kopen bij Zinzi

Online een gouden ketting kopen bij Zinzi is makkelijk, snel en 100% veilig. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij gratis én snelle verzending, 60 dagen bedenktijd en eenvoudig retourneren of ruilen. Zonder zorgen koop je jouw 14 karaat gouden ketting dus in onze webshop. En is jouw gouden ketting een cadeau? Geen zorgen, al onze Zinzi sieraden worden geleverd in een chique cadeauverpakking. Wil je toch net nog wat zekerder zijn van je aankoop? Bezoek dan één van onze Zinzi verkooppunten en bekijk de gouden kettingen eerst in het echt. Wacht niet langer en verwen jezelf of een dierbare met een prachtige 14 karaat gouden ketting van Zinzi.

14 karaat gouden ketting dames online bestellen

  • Moderne 14k gouden kettingen voor dames
  • Een gouden ketting, het perfecte cadeau voor vrouwen
  • Gratis verzending
  • Eenvoudig ruilen of retourneren binnen 60 dagen

  

Back to top