Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Koningsdag

1Product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1Product

per pagina

Koningsdag

Op Koningsdag wil jij in oranje naar buiten. Zoals iedereen al jaren doet. En zoals je waarschijnlijk ook nooit anders hebt gedaan. Maar soms is het toch lastig om in die oranje massa nog een beetje stijlvol voor de dag te komen. Wat je natuurlijk wel wil, want waarom zou je dagelijks toch even nadenken welk topje bij die ene broek past, maar dat dan allemaal op Koningsdag vergeten? Wil je niet, ga je vast ook niet doen, dus om jou te helpen, ook op Koningsdag stijlvol te feesten, hebben we de Zinzi Koningsdag collectie. Neem snel een kijkje.

Koningsdag bij Zinzi

Koningsdag bij Zinzi is feest. Terwijl alle leden van het Koningshuis er prachtig uitzien en ondertussen gewoon meedoen met het koekhappen, wil jij thuis op de bank toch ook een koninklijk sieraad dragen? Die je net zo makkelijk aan kan als je naar een leuk feest of een vrijmarkt gaat. Bij Zinzi weten we dat je dit wil. Dus bij Zinzi hebben we dit ook. Kettingen, armbanden, horloges, ringen, noem het maar op, alles wat je normaal van ons gewend bent, hebben we ook met een Koningsdag tintje. Zodat jij stijlvol op Koningsdag een leuke dag kunt beleven.

Met Zinzi stijlvol de straat op tijdens Koningsdag

Nog geen Koningsdag outfit dit jaar? Geen nood, bij Zinzi zijn we er om jou te helpen. En dat gaat van een uitgebreid assortiment sieraden, tot een supersnelle bezorging. Als jij vandaag bestelt, dan bezorgen we waarschijnlijk al morgen. Als je op werkdagen (van maandag t/m donderdag) voor 23:59 uur besteld, bezorgen we de volgende dag. Helaas werken er op Koningsdag geen bezorgers, dus zul je net even een dag eerder moeten zijn. Maar dat komt vast wel goed, toch? Koningsdag, Zinzi en jij bent helemaal stijlvol en klaar om te feesten.

Bestel voor Koningsdag de mooiste sieraden bij Zinzi

  • Van vrijmarkt tot tompoucen eten, met Zinzi maak je ook Koningsdag stijlvol
  • Helemaal in thema, maar wel met de mooiste sieraden
  • Je krijgt altijd 14 dagen ruil- en retourgarantie
  • Bezoek ook eens een van de 400 Zinzi dealers
Back to top