Nieuwe kettingen

23-46van48producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

Pagina

23-46van48producten

per pagina

Alle nieuwe kettingen ontdekken bij Zinzi? Via deze pagina met onze allernieuwste collectie met kettingen, blijf jij op de hoogte van de laatste trends. Ideaal toch? Laat je inspireren door de stijlvolle kettingen in goud, verguld en zilver. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe goudkleurige ketting of een prachtige nieuwe zilveren ketting, je vindt het hier bij Zinzi. Wil je meer kettingen zien? Bekijk dan alle kettingen van Zinzi.

Stijlvol met een nieuwe ketting van Zinzi

Bij Zinzi houden we alle sieraden en modetrends goed in de gaten. Op deze manier vind je in onze collectie altijd sieraden, zoals een nieuwe ketting, die passen bij de laatste trends én die passen bij jouw outfits. Ondanks dat we trends op de voet volgen, vinden wij het ook belangrijk dat een sieraad tijdloos is. Bij Zinzi shop je prachtige nieuwe kettingen met een tijdloos karakter waar je jarenlang plezier van hebt. Wil jij jouw nieuwe look helemaal compleet maken? Ontdek dan ook de armbanden, oorbellen en ringen in onze collectie. Zo maak jij een stralende start!

Van zilveren tot gouden kettingen, ontdek de nieuwe collectie

In elke nieuwe kettingen collectie vind je verschillende kleuren en materialen. Of je nu voorkeur hebt voor een trendy goudkleurige ketting met paperclip schakel, een gouden ketting of juist een zilverkleurige ketting met Zirconia diamantjes. Er is voor iedereen wel een nieuwe ketting die voldoet aan alle wensen. Wil jij een trendy ketting als verjaardagscadeau geven? Neem dan ook zeker een kijkje in onze nieuwe collectie. Zo geef jij een sieraad volgens de laatste trends en kan de ontvanger later altijd haar look nog uitbreiden met nieuwe bijpassende sieraden. Wil jij altijd op de hoogte zijn van alle nieuwe kettingen bij Zinzi? Volg Zinzi op Instagram en mis niks!

Nieuwe kettingen online bestellen bij Zinzi

Zin in een nieuwe look? Bestel dan jouw nieuwe ketting gemakkelijk en snel online bij Zinzi. Het bestelproces is veilig en eenvoudig. Zodra je bestelling is geplaatst, gaan wij aan de slag met jouw bestelling en wordt jouw nieuwe ketting zo snel mogelijk bij jou bezorgd. Is het sieraad toch niet helemaal naar wens? Geen probleem, retourneren kan bij Zinzi altijd en is in een paar stappen geregeld via Returnista. Veel plezier van jouw nieuwe ketting!

Bestel jouw nieuwe ketting online

  • Gemakkelijk betalen met IDEAL of betaal achteraf
  • 60 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel ruilen of retourneren
  • Ontdek ook onze verkooppunten

Nieuwe collectie sieraden

Nieuw bij Zinzi. De nieuwste items in onze collecties verzamelen zich op deze pagina, zodat jij overzichtelijk kunt zien wat we allemaal voor je in petto hebben. Van horloges tot armbanden en van oorbellen tot hangers, je ziet het als eerst op onze nieuw-pagina. We werken continue aan onze collectie en zullen dus ook regelmatig nieuwe sieraden lanceren. Daarom is het altijd een goed idee om zo nu en dan deze pagina in de gaten te houden, zodat je nooit onze nieuwe collecties mist. Want wat nieuw is bij Zinzi hoort toch ook zo snel mogelijk nieuw in jouw collectie?

Ontdek de nieuwe sieraden van Zinzi

Een nieuw item bij Zinzi kun je natuurlijk op de desbetreffende categorie pagina vinden. Dus ben je op zoek naar ringen, dan klik je op ringen en zie je al onze ringen. Maar als je alleen even wilt zien wat we op dit moment nieuw hebben toegevoegd aan het Zinzi assortiment, ben je op deze pagina aan het juiste adres. De nieuwste sieraden, overzichtelijk op jouw beeldscherm. Via de filters kun je trouwens alles selecteren en zorgen wij ervoor dat je lekker overzichtelijk kunt winkelen. Naast de ruime keuze uit soorten sieraden, is er ook nog de keuze uit het verschillende edelmetalen. Of je nu een liefhebber bent van gouden sieraden, gold plated sieraden of juist zilveren sieraden, in onze Zinzi collectie vind je sieraden in jouw favoriete materiaal en kleur. Voor de echte zilver liefhebber ben je bij Zinzi aan het juiste adres. In onze collectie vind je de nieuwste zilveren sieraden, van zilveren oorbellen tot aan zilveren kettingen. Ontdek bijvoorbeeld onze nieuwe oorringen, die je stijlvol kunt combineren met oorknopjes of ear cuffs. Ook als jij de voorkeur hebt voor vergulde sieraden, vind je bij Zinzi een ruime keuze. Bekijk onze gold plated kettingen voor een schitterende uitstraling of onze aanschuifringen voor een stijlvolle ringparty. Of ervaar de tijdloze elegante van onze Zinzi Gold collectie met 14 karaat gouden sieraden. Van prachtige gouden oorbellen en gouden kettingen tot gouden armbanden, in onze nieuwe collectie vind je het allemaal. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie en vind jouw persoonlijke favoriet

Nieuw in de collectie

Nieuw bij Zinzi betekent klaar voor vertrek en nieuw in jouw collectie. Want uiteraard hebben we ook bij de nieuwste sieraden de beste voorwaarden, zodat jij nooit lang hoeft te wachten op de sieraden waar je net verliefd op bent geworden. Sterker nog, samen met onze partner PostNL zorgen we ervoor dat bestelling die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst, nog diezelfde dag worden verzonden. Nooit meer lang wachten, wel heel lang sieraden kunnen dragen. Alles nieuw en stijlvol, heel snel, natuurlijk bij Zinzi.

Nieuw en morgen bij jou

  • De mooiste sieraden, nieuw in onze collectie vind je hier
  • Gratis verzending
  • 60 dagen ruil- en retourgarantie
  • Met meer dan 400 Zinzi dealers zijn we altijd in de buurt
Back to top