Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Oorringen voor oorbedels

2Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2Producten

per pagina

Oorringen voor oorbedels

Oorringen voor oorbedels zijn het ideale accessoire voor een vrouw die niet vast wil zitten aan een bepaald item. Daar zijn deze oorringen voor gemaakt. Aan de ene kant heb je een prachtige, nieuwe oorring. Want dat mogen we toch wel zeggen over deze collectie. Aan de andere kant bieden deze oorringen ook nog eens de mogelijkheid om uitgebreid te worden met oorbedels. Dus heb je twee vliegen in één klap. Met één set oorringen kun je uiteindelijk wel honderden looks en combinaties maken. Simpelweg combineren met de juiste bedels of weglaten en het cleane ontwerp van de standaard oorringen voor oorbedels omarmen. Jouw keuze. Iedere dag weer.

Oorringen voor oorbedels in zilver, goud, rosé verguld, geel verguld

Oorringen voor oorbedels zijn heel variërend. Ook al zijn het vaak kleine ontwerpen, er zitten soms grote verschillen tussen de designs. Wat natuurlijk goed is, en ook zeker de bedoeling. Die verschillen zie je voornamelijk in de grootte en de kleur. Een rosé vergulde oorring heeft een andere uitstraling dan een zilveren oorring met witte zirkonia’s bezet. Maar altijd natuurlijk stijlvol en passend bij de uitstraling voor een stijlvolle vrouw. Want dat is wat we bij Zinzi bij iedere collectie als uitgangspositie nemen. Wil de stijlvolle vrouw dit sieraad dragen? Waardoor wij altijd gemotiveerd en geïnspireerd blijven om de mooiste collecties te maken. Zoals deze oorringen voor oorbedels.

Zinzi oorringen voor oorbedels

Zinzi oorringen voor oorbedels bestel je online. Natuurlijk geven we je de beste service. Dat vinden wij vooral logisch, maar soms is het nog even handig om te vermelden. Mocht je dus twijfelen over online winkelen, we hopen bij Zinzi die twijfel weg te nemen en jouw vertrouwen te winnen. Vertrouwen die we nooit zullen schaden. Zo geven we altijd 60 dagen de kans om kosteloos te ruilen- of te retourneren. Mocht je dan toch niet tevreden zijn, met bijvoorbeeld je bestelde oorringen voor oorbedels, kun je die zonder zorgen terugsturen. Of een nieuw paar uitzoeken.

Oorringen voor oorbedels van Zinzi

  • Twee in één met de oorringen voor oorbedels
  • Gratis verzending
  • Via de filters overzichtelijk en snel jouw favoriete oorringen voor oorbedels vinden
  • Bezorgingen doen we altijd met PostNL en Trunkrs
Back to top