Zwarte oorbellen

22-37van37producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

Pagina

22-37van37producten

per pagina

Ben jij een liefhebber van zwarte outfits? Dan zijn zwarte sieraden zoals zwarte oorbellen onmisbaar in jouw garderobe. Zwart staat altijd chique en is ook nog eens makkelijk te combineren met al jouw outfits. Dat zwart niet saai hoeft te zijn, bewijzen wij met onze stijlvolle zwarte oorbellen. Perfect bij een little black dress, maar ook heel geschikt bij je dagelijkse outfits. Of je nu de voorkeur hebt voor klassieke zwarte parel oorbellen of schitterende grote zwarte oorbellen, je vindt het in onze Zinzi collectie. Ontdek alle zwarte dames oorbellen op deze pagina of ga langs bij een van onze Zinzi verkooppunten.

Zwarte oorbellen dames van het mooiste zilver

Bij Zinzi willen we iedere dag elke vrouw laten stralen door middel van onze oorbellen en andere sieraden. Voor ieder is er wat wils in onze Zinzi collectie. Zo ook voor de liefhebber van zwart. Zwarte oorbellen zijn stijlvol, tijdloos en makkelijk te combineren met andere sieraden. In onze collectie vind je zwarte dames oorbellen in allerlei soorten. Van stoere zwarte oorknopjes tot aan zwarte statement oorbellen. Net waar jij naar op zoek bent. En voor de glamour liefhebbers raden we je ook zeker aan om de zwarte oorbellen met steen te bekijken, bijvoorbeeld zwarte oorbellen met Zirconia steentjes of zwarte oorbellen met Swarovski. Zo maak jij iedere outfit schitterend en compleet. Op zoek naar een feestelijk setje zwarte oorbellen? Dan zijn de zwarte oorhangers of lange zwarte oorbellen een geschikte keuze. Naast de soorten zwarte oorbellen, heb je ook nog de keuze uit de kleur van het materiaal. Zo vind je in onze collectie zwarte oorbellen van 925 sterling zilver, met een zilveren kleur. Maar ook vind je in ons assortiment goud vergulde zwarte oorbellen. Deze oorbellen zijn in de basis van zilver met daarover heen een gold plated laagje. Zo is er voor ieder de juiste kleur. Bovendien zijn zwarte oorbellen ook een goed idee als cadeau. De zwarte kleur is een veilige keuze die past bij veel vrouwen. Wil je meer zwarte sieraden? Ontdek dan ook onze zwarte armbanden, zwarte kettingen en zwarte ringen.

Shop oorbellen met zwarte steen bij Zinzi

Jouw oog laten vallen op zwarte oorbellen? Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk jouw nieuwe zwarte oorbellen in huis hebben. Bestel daarom gemakkelijk en snel via onze webshop. Plaats de zwarte oorbellen in het winkelmandje en doorloop de stappen. Betalen kan bij Zinzi onder andere met IDEAL of kies voor achteraf betalen. Order geplaatst? Wij gaan met jouw bestelling aan de slag en zal zo snel mogelijk geleverd worden met PostNL. Mocht de bestelling niet naar wens zijn, dan kun je het eenvoudig ruilen of retourneren binnen 60 dagen.

Zwarte oorbellen online bestellen

  • Zwarte oorbellen dames in zilver en goud verguld
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel ruilen of retourneren

   

Back to top