Rosé gouden oorbellen

22-45van52producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

Pagina

22-45van52producten

per pagina

Zijn rosé gouden sieraden jouw favoriet? Maak dan je look compleet met een nieuw paar rosé gouden oorbellen. Wat dacht je van rosé gouden oorringen of stijlvolle rosé gouden oorknopjes? De perfecte oorbellen voor iedere dag, maar ook heel geschikt voor een feestelijke gelegenheid. Op deze pagina vind je alle rosé gouden oorbellen. Laat je inspireren door alle designs en vind jouw favoriete paar. Op zoek naar een cadeau? Als de ontvanger rosé gouden sieraden draagt, zijn rosé oorbellen een keuze waar je hoe dan ook goed mee zit. Al onze sieraden worden verpakt in een stijlvolle cadeauverpakking. Ontdek de collectie en vind het perfecte paar!

Rosé goud vergulde oorbellen

Bij Zinzi vind je rosé gouden oorbellen van verguld sterling zilver. Dit betekent dat de oorbellen in de basis zijn gemaakt van sterling zilver, met daaroverheen een laagje van 14 karaats rosé goud. Hierdoor krijgen de oorbellen een rosé gouden uitstraling met de hoge kwaliteit van sterling zilver. Van jouw rosé gouden oorbellen van Zinzi zul je dan ook ontzettend lang plezier hebben. Het is het perfecte cadeautje om jezelf mee te verwennen of om iemand anders blij mee te maken. Bekijk onze tips voor het onderhouden van sieraden om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw rosé gouden sieraad. Wacht niet langer, ontdek onze collectie rosé gouden sieraden en vind jouw favoriete paar oorbellen!

Rosé gouden oorbellen, oorringen, oorknopjes en hangers

Ineens was daar de trend: rosé gouden sieraden. Tot op de dag van vandaag zijn rosé gouden sieraden geliefd bij veel vrouwen, waaronder de rosé gouden oorbellen. Bij Zinzi vind je de mooiste rosé gouden oorbellen die passen bij jouw smaak. Houd je van minimalistische oorbellen? Bekijk dan de rosé gouden oorknopjes. Kies bijvoorbeeld voor subtiel knopjes met schitterende zirconia steentjes. Maar als je van opvallendere oorbellen houdt, zijn de rosé gouden oorhangers de juiste keuze. Deze romantische hangers zijn perfect voor een feestelijke gelegenheid of om jouw dagelijkse outfit iets extra's te geven. Ook vind je in one collectie trendy roségouden oorringen in verschillende maten, van kleine oorringen tot grote oorringen. Net waar jij naar op zoek bent. Kies je voor creolen, dan kun je er ook bijpassende oorbedels aanhangen. Deze zijn los verkrijgbaar in onze webshop, zodat jij kunt afwisselen. Het enige wat je nodig hebt zijn rosé gouden oorringen. Ben je specifiek op zoek naar oorbellen met steen, bekijk dan onze rosé gouden oorbellen met Zirconia. Gegarandeerd een glamoureus gevoel. Met rose gouden oorbellen kun je ook een stijlvolle earparty creëren, combineer erop los met verschillende oorknopjes en oorringen voor een stijlvol geheel. Wil je een bijpassende armband, ring of ketting bij jouw nieuwe roségouden oorbellen? Verken dan ook onze collectie rosé gouden armbanden, rosé gouden ringen en rosé gouden kettingen.

Rose gouden oorbellen online bestelen bij Zinzi

Zoek je een nieuw paar oorbellen van rosé goud die lang meegaan? Bij Zinzi shop je rosé gouden oorbellen van uitstekende kwaliteit. Onze rosé gouden oorbellen zijn in de basis zilveren oorbellen met een rosé vergulde coating. Met rosé gouden oorbellen van Zinzi heb je jarenlang draagplezier. Kun je niet langer wachten en wil je zo snel mogelijk jouw nieuwe setje rosé oorbellen in huis hebben? Bestel gemakkelijk en snel in onze webshop. In een paar stappen heb jij je bestelling geplaatst en gaan wij aan de slag om jouw nieuwe oorbellen van rosé goud zo snel mogelijk te leveren. Wil je de oorbellen toch liever eerst in het ‘echt’ bekijken? Breng dan een bezoekje aan een van onze Zinzi dealers.

Rosé gouden oorbellen van Zinzi

  • Rosé gouden oorbellen voor iedere gelegenheid
  • Gratis verzending
  • Veilig en snel ruilen of retourneren
  • 60 dagen bedenktijd

   

Back to top